Ilustracija sarajevskog umjetnika u znak podrške Zagrebu probudila mnoge simpatije

MODNE VIJESTI
22.3.2020.

Jutros je glavni grad susjedne Hrvatske nažalost pogođen velikim potresima koji su građane izvukli na ulice i dodatno uznemirili tijekom već stresnog stanja u kojem se nalazimo radi globalne pandemije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, tijekom cijelog dana svjedočimo lijepim i toplim akcijama Zagrepčana koji se unatoč velikoj materijalnoj šteti, opasnostima od novih podrhtavanja i globalnoj pandemiji, nesebično trude u skladu s preporukama civilne zaštite pomoći najugroženijim skupinama. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječi podrške stižu iz cijele regije, a u trenutcima kada nitko od nas ne zna kako će se kompletan scenarij odviti, nada i solidarnost su od velike važnosti.

Zbog toga je ilustracija koju potpisuje Midhat Kapetanović, a koja prikazuje kako Vučko drži Zagija, dva prepoznatljiva simbola za Sarajevo i Zagreb, te mu pomaže prijeći preko urušenih zidina, instant ukrala simpatije na društvenim mrežama, kao i u brojnim regionalnim medijima. Topla je to gesta uz koju je Sarajevo dalo podršku Zagrebu, istovremeno dokazujući da male geste probude najjače emocije. #WeCanDo This

MODNE VIJESTI , 22.3.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

Midhat Kapetanović

Podijeli:

Posljednje objavljeno