Upoznajte novu najpopularniju torbu koju vole sve zaljubljenice u modu - Dior Vibe - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Upoznajte novu najpopularniju torbu koju vole sve zaljubljenice u modu - Dior Vibe

Tekst:

Emina Smaka

MODNE VIJESTI
16.1.2022.

Sa predstavljanjem novih kolekcija, čini se da dizajneri još uvijek žongliraju u kreiranju komada koji odgovaraju vremenu zahvaćenom Corona virusom, gdje smo u stalnoj smjeni između odlaska na posao i rada od kuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna od takvih kolekcija je i Dior kolekcija, a posebnu pažnju je privukla nova torba pod nazivom Dior Vibe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o torbi koja je simbioza sportskog i elegantnog dizajna, a podsjeća na torbe za kuglanje. Njihova popularnost se proširila jako brzo, donekle zahvaljujući i dobrom marketingu u radu sa influencerima. Naime, kako bi brendovi postigli da neki komad postane 'it' komad, često pored dizajna i kvalitete igraju na kartu nedostižnosti. Već smo na društvenim mrežama mogli primijetiti da mnoge modne insajderice u svojoj kolekciji imaju ovaj komad, dok još uvijek nije stigao u prodaju. Ovakvom strategijom postižu još veće interesovanje javnosti za ovaj model.

Foto: Dior.com

Foto: Dior.com

Ove torbe su predstavljene na Dior reviji za proljeće/ljeto 2022. još u junu prošle godine, sa detaljima kakve viđamo na tenama. Torbe su dizajnirane u nekoliko boja i veličina, a neke zaljubljenice u modu su ih već uvrstile u svoje kombinacije.

 

Kombinacije modnih insajderica sa Dior Vibe torbom

* * * 
Naslovna fotografija: @sarahlysander
 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno