Zavirili smo na opušteno i romantično vjenčanje Amre i Dine na Maldivima - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Zavirili smo na opušteno i romantično vjenčanje Amre i Dine na Maldivima

Tekst:

Bonjour.ba

VJENČANJA
25.1.2022.

Već pri prvom pogledu na ove fotografije osvojili su nas more, jednostavne, ali elegantne kreacije mladenaca i posebni uhvaćeni momenti između Amre i Dine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Dino Džihić, glazbenik poznat po svojim „One Man Show“ nastupima vjenčao se sa svojom djevojkom Amrom Uzunović na plaži na Maldivima koja im je poslužila kao savršena kulisa za bajkovite fotografije i uspomene. Na upit kako je započela njihova ljubavna priča, odgovorili su kako je upravo jedna Dinina svirka u Zenici bila mjesto radnje kad su se Dino i Amra slučajno upoznali. Devet godina kasnije, nakon općinskog vjenčanja odlučili su svoju simboličnu ceremoniju vjenčanja rezervirati za plažu na Maldivima.

 Hotel Maafushi se pobrinuo za dekoraciju, cvijeće, tortu za mladence, fotografa, snimanje dronom, muziku, kao i matičara. Naravno, ovo vjenčanje na plaži nije moglo proći bez gitare koja se savršeno uklopila u fotografije i pomogla u kreiranju opuštene atmosfere.

 Tijekom proslave, Dino nije mogao odoljeti iskušenju da uzme gitaru od benda koji je bio zadužen za zabavu u hotelu. Stoga, se na ostrvu Maafushi posljednjih dana gotovo svako večer, pored poznatih pjesama stranih izvođača, čule i pjesme Merlina, Dvornika, sevdah, ali i njegov prvijenac "Slušaj pjesmu". Više fotografija pogledajte u nastavku.

 

***
Foto: Dejan Stojilkovic

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno