Riječ urednice: 11. mjesec rezerviramo za osobni rast, skrivene, bajkovite bh. lokacije i #foodie priče - Bonjour.ba - b...

Riječ urednice: 11. mjesec rezerviramo za osobni rast, skrivene, bajkovite bh. lokacije i #foodie priče

Tekst:

Bonjour.ba

POSAO & ŽIVOT
1.11.2021.

Baš kao što deveti mjesec gotovo automatski znači da u našu svakodnevnicu stižu promjene, 11. nas poziva na malu retrospektivu, ali i budi uzbuđenje zbog skorog kalendarskog završetka godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istovremeno u nama raste euforija zbog druženja uz kuhano vino na ulicama gradova obogaćenih zlaćanim lampicama, ali i budi znatiželju i poletnost kada je riječ o ostvarenju ciljeva koje smo upisali u naš planer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je uvijek pravo vrijeme za nove navike, kalendar nam je nerijetko kao mali alarm da se još odlučnije i smislenije bacimo u produkciju.

Dolazak zime pozdravljamo uz razgovor sa damama čije savjete i preporuke o osobnom razvoju rado pratimo, ali i u ulaganje u naše zdravlje, krenuvši od onih malih skincare rituala poput masaže lica do izgradnje navika uz koje ćemo upravo naše tijelo i duh staviti na prvo mjesto. Pričat ćemo i o muškom zdravlju, ali i u sklopu Bonjour.men rubrike pričati o zanimljivim barber shopovima, trendovima za zimu i njezi.

U razgovoru s beauty stručnjacima otkrit ćemo vam i efikasne trikove za pripremu kože i kose za zimu. Kroz naše pomno osmišljene stilske vodiče pripomoći ćemo vam da pripremite ormar za zimu, a naša kolumnistica Suzana Nikić otkrit će vam i kako uskladiti različite boje i teksture u domu te maksimizirati prostor. Vrijeme doma dodatno će obogatiti naše ideje za društvene igre, modne filmove, ali i naslove uz koje se više niti jedan vikend nećete pitati što gledati danas.

Sada je pravo vrijeme i da si damo jedan sasvim iskreni high 5 za sve velike i male avanture koje su iza nas, ali i da promišljeno i odvažno zakoračimo u pretposljednji mjesec u godini. Zato će teme posvećeni organizaciji financija, jutarnjoj rutini, motivaciji, ali i radnog dana pratiti vas iz tjedna u tjedan te dati dodatan motiv da maksimalno iskoristimo dan i sve ono što 2021.godina nosi sa sobom.

Zato ne iznenađuje i zašto ćemo vam pisati o i o sanjivim blagdanskim lokacijama u BiH, ali i manje poznatim destinacijama diljem Europe, otkrivati gdje kušati najljepše napitke karakteristične za ovo doba godine, no i gdje zasladiti nepce tijekom pauze u gradu.

Autorski projekt zahvaljujući kojem nam inbox iznova ispunite neodoljivim foodie fotografijama i čijoj se realizaciji posebice veselimo, upravo je priprema jesenskog izdanja Bonjour.cookbook koja će sigurni smo, uljepšati svako nedjeljno pripremanje ukusnih čorbica, potaknuti dodatnu odvažnost u igri s namirnicama u kuhinji, ali i postati vaš tajni začin pri organizaciji večere s prijateljima.

Za vas smo pripremili i veliki giveaway u sklopu kojeg ćete osvojiti noćenje u preslatkoj kolibi s ljuljačkom u kojoj ćete vjerujemo kreirati najslađe uspomene. Pratite nas na Facebooku i Instagramu, a veselimo se čuti i vaše prijedloge tema o kojima ćemo pisati na Bonjour.ba.
 

Kroz sljedećih 30 dana čeka nas bonjourastično druženje koje će naš um, tijelo i dom pripremiti za magičan završetak godine, nasmijati nas, educirati i inspirirati.
Do skora,
 

 

 

 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno