TEKST: Bonjour.ba
DATUM OBJAVE: 31.10.2021.
Baš kao što deveti mjesec gotovo automatski znači da u našu svakodnevnicu stižu promjene, 11. nas poziva na malu retrospektivu, ali i budi uzbuđenje zbog skorog kalendarskog završetka godine.
Istovremeno u nama raste euforija zbog druženja uz kuhano vino na ulicama gradova obogaćenih zlaćanim lampicama, ali i budi znatiželju i poletnost kada je riječ o ostvarenju ciljeva koje smo upisali u naš planer.
Iako je uvijek pravo vrijeme za nove navike, kalendar nam je nerijetko kao mali alarm da se još odlučnije i smislenije bacimo u produkciju.
Dolazak zime pozdravljamo uz razgovor sa damama čije savjete i preporuke o osobnom razvoju rado pratimo, ali i u ulaganje u naše zdravlje, krenuvši od onih malih skincare rituala poput masaže lica do izgradnje navika uz koje ćemo upravo naše tijelo i duh staviti na prvo mjesto. Pričat ćemo i o muškom zdravlju, ali i u sklopu Bonjour.men rubrike pričati o zanimljivim barber shopovima, trendovima za zimu i njezi.
U razgovoru s beauty stručnjacima otkrit ćemo vam i efikasne trikove za pripremu kože i kose za zimu. Kroz naše pomno osmišljene stilske vodiče pripomoći ćemo vam da pripremite ormar za zimu, a naša kolumnistica Suzana Nikić otkrit će vam i kako uskladiti različite boje i teksture u domu te maksimizirati prostor. Vrijeme doma dodatno će obogatiti naše ideje za društvene igre, modne filmove, ali i naslove uz koje se više niti jedan vikend nećete pitati što gledati danas.
Sada je pravo vrijeme i da si damo jedan sasvim iskreni high 5 za sve velike i male avanture koje su iza nas, ali i da promišljeno i odvažno zakoračimo u pretposljednji mjesec u godini. Zato će teme posvećeni organizaciji financija, jutarnjoj rutini, motivaciji, ali i radnog dana pratiti vas iz tjedna u tjedan te dati dodatan motiv da maksimalno iskoristimo dan i sve ono što 2021.godina nosi sa sobom.
Zato ne iznenađuje i zašto ćemo vam pisati o i o sanjivim blagdanskim lokacijama u BiH, ali i manje poznatim destinacijama diljem Europe, otkrivati gdje kušati najljepše napitke karakteristične za ovo doba godine, no i gdje zasladiti nepce tijekom pauze u gradu.
Autorski projekt zahvaljujući kojem nam inbox iznova ispunite neodoljivim foodie fotografijama i čijoj se realizaciji posebice veselimo, upravo je priprema jesenskog izdanja Bonjour.cookbook koja će sigurni smo, uljepšati svako nedjeljno pripremanje ukusnih čorbica, potaknuti dodatnu odvažnost u igri s namirnicama u kuhinji, ali i postati vaš tajni začin pri organizaciji večere s prijateljima.
Za vas smo pripremili i veliki giveaway u sklopu kojeg ćete osvojiti noćenje u preslatkoj kolibi s ljuljačkom u kojoj ćete vjerujemo kreirati najslađe uspomene. Pratite nas na Facebooku i Instagramu, a veselimo se čuti i vaše prijedloge tema o kojima ćemo pisati na Bonjour.ba.
Kroz sljedećih 30 dana čeka nas bonjourastično druženje koje će naš um, tijelo i dom pripremiti za magičan završetak godine, nasmijati nas, educirati i inspirirati.
Do skora,
TEKST: Bonjour.ba
Poznato izletište u prirodi Janjske otoke smješteno je na rijeci Janj krije zavidno lijepo odmaralište na kojem je sve prilagođeno prirodi.
Kad pređete drveni most ukrašen saksijama cvijeća, očekuju vas restorančići na vodi koji čine da se osjećate kao da ste došli na neko mjesto iz snova. Tradicionalna hrana poslužena ispod krošnji drveća uz cvrkut ptica i žamor rijeke čini se kao idealan način kako pozdraviti ljeto svake godine.
Na ovom mjestu možete iznajmiti i sobe te uživati u prirodnoj oazi duže vremena, što cijelo iskustvo čini posebnijim. Naravno, tome pomaže i činjenica da je priroda ovdje izuzetno očuvana i dom brojnim zanimljivim biljnim i životinjskim vrstama. Robert Dacešin ovo mjesto čak naziva Amazonom našeg područja . Nama je ovaj put ukralo pažnju odmaralište ‘Raj na vodi’ - savršena kulisa za opuštajući vikend.
Janjske otoke - Odmaralište ‘Raj na vodi’
***
Naslovna fotografija: @rajnavodi
Prvi otkrijte najnovije trendove, ekskluzivne vijesti, najbolje shopping preporuke i pogled backstage priče!