Desetljeće Hippy Gardena - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Desetljeće Hippy Gardena

Tekst:

Bonjour.ba

MODNE VIJESTI
8.10.2010.

Već jedno desetljeće dizajnerica Đurđica Vorkapić sinonim je za ženstvene, puderaste haljine koje su čest dio raznih eventa, maturalnih zabava i elegantnih događaja.Budući da desetljeće na modnoj sceni nije mala stvar, Hippy Garden je snimio katalog te spojio romantičan i bajkovit ambijent zajedno s elegantnim haljinama.Naime, model Petra Friganović, koja je veliki miljenik same dizajnerice, stala je pred objektiv Šime Eškinje te u Falkensteiner hotelu Therapia koji sam po sebi izgleda poput dvorca iz neke Andersenove bajke snimila katalog koji se odlično složio u viziju Hippy Garden žene, koja nerijetko izgleda poput vila, vilenjaka ili anđela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Ovaj smo prekrasni ambijent u Crikvenici izabrali jer nam se činilo izuzetno spojiti inspiraciju vila, vilenjaka i anđela, moje omiljene teme, s bajkovitim lukovima i stupovima,“ - prokomentirala je Đurđica Vorkapić.

 

 

 

 Image

 

Image

 

Image 

 

Image

 

Osim toga, Hippy Gardenu je pripala čast da otvori ovogodišnji Cro-a-porter.
Tom prilikom je prikazano preko pedeset novih modela, te deset koji je obilježilo deset godina njihovog  rada.
Reviju je otvorila Petra Friganović u haljini koju je nosila na snimanju, a osim nje  pistom su se prošetali romantične, ženstvene i elegantne boginje čije su haljine ukrašene čipkom, naborima i dugim dekolteima.
U cijelu bajkovitu priču uvukli su se i lanci, koji su postali dio haljina kao i par mini haljina i hlače. Dobrom ukupnom dojmu pripomogle su i odlična frizura i make up, kao i pomno birani materijali.
Sama dizajnerica je prokomentirala:
 „Imala sam sreće s materijalima za ovu kolekciju. Dobar je materijal kao dobro brašno – kada imaš dobru bazu, sve ostalo je lako, i zato sam jako zadovoljna konačnim rezultatom. Do sada smo imali kolekcije s lancima na rukama i vratu. U novoj sam kolekciji prebacila lance na haljine, htjela sam dobiti spoj nespojivog – lance i svilu u jednoj kreaciji.

Naposljetku, jedino nam još preostaje poželjeti im mnogo sreće u daljnjem radu i s nestrpljenjem očekivati nove modne pothvate.

Do tada, donosimo vam fotografije s Cro-a-portera.

 

 Image

 

Image 

 

Image 

 

Image 

 

Image 

 

Image 

 

Image 

 

Image 

 

Image 

 

Image

 

 Image

 

Image 

 

Image 

 

Image 

 

Image 

 

Image 

 

Image

 

 

D.P.

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno