Prijedlog za date: Zajednički skin care ritual. Voljet ćete ove proizvode za njegu! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Prijedlog za date: Zajednički skin care ritual. Voljet ćete ove proizvode za njegu!

Tekst:

Nevena Divčić

LJUBAV & BRAK
14.9.2023.

Kreiranje zajedničke rutine njege kože ili iskustva poput spa tretmana može biti divna ideja za parove da se zbliže i zajedno brinu o svojoj koži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


U najsitnijim momentima u toku dana uživat ćemo ako smo zadovoljni sobom. Važan faktor u kreiranju takvog samopouzdanja je i briga o vlastitom tijelu, a jedan od koraka je njega kože. Ako vam solo rutina njege kože nije uvijek zanimljiva, vrijeme je da je podijelite s bliskom osobom. Osim toga, nove ideje za date, zajednička rutina i neka nova zabavna aktivnost su uvijek dobrodošli. Zar ne?

 Prijedlog za spa večer

Malo je aktivnosti koje volimo koliko i opuštenu večer s curama, ispunjenu slatkom ženskom energijom koja uvijek sama nadođe čim su u priči njega kože, moda, hrana i filmovi. Večer provedena s partnerom će biti jednako zabavna, a ovakav ritual će se izjednačiti s vašim drugim omiljenim aktivnostima jer će biti opušten i ispunjen smijehom s jednom od vama najdražih osoba.


Ništa bez filmova i hrane

Pustite neki film, naručite pizzu i isprobajte maske za lice inspirisane životinjskim motivima. Ovo je idealna prilika da se opustite i razgovarate.

 

 


Proizvodi koje možete probati zajednoBalea maska za oči 1,95 KM

Balea men maska za lice 1,95 KM

Balea maska za lice 2,60 KM

Balea maska za usne 1,95 KM

* * *
Naslovna fotografija: @morehetime

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno