Dario Šišul potpisuje ove magične fotografije mladog bračnog para snimljene u Meksiku - BONJOUR.ba - bh.lifestyle magazi...

Dario Šišul potpisuje ove magične fotografije mladog bračnog para snimljene u Meksiku

VJENČANJA
21.2.2019.

Posjeta Meksiku, točnije Meridi, za Daria je bila sjajan povod da u gradu prepoznatljivom po sjajnoj glazbi i prekrasnim kolonijalnim građevinama, organizira i snimanje jednog mladog i opuštenog bračnog para. Kako nam je otkrio, Paulina & Andreas su postali njihovi prijatelji s kojima su ostali i danas u kontaktu. Ona je modna dizajnerica i ima vlastiti brand haljina i kupaćih kostima, a on vlasnik cool bara 'Caranegra'. Snimanje su započeli u njihovom domu u Meridi u kojem su pastelne nijanse i zanimljivi detalji bili sjajna pozadina za slikanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoju foto priču nastavili su na još par lokacija u gradu koje su dale dodatnu toplinu i šarm cijeloj priči. Laguna Rosada, njihovo krajnje odredište, bila je šlag na kraju cijele priče. Naime, mjesto je to na kojem je voda po danu ružičasta, a navečer mijenja boju u crvenu. Rezultat – magične i romantične fotografije koje mame osmijeh na lice.
„Zapravo cijeli dan je bio jedan izlet i druženje s novim prijateljima, a usput sam dokumentovao njihovu ljubav i sreću koju imaju. Jedino što je bilo izazovno je da stignemo na sve lokacije koje sam imao želju vidjeti. Krenuli smo u 14:00 h, ali dan je prošao za 5 minuta…“ – otkrio nam je Dario kada smo razgovarali o najvećim izazovima snimanja.
Kroz foto priču u nastavku donosimo vam dio sjajne atmosfere koja je vladala na ulicama Meksika, a koje potpisuje Dario Šišul, jedan od članova foto&video studija, Dario&Jakov.

PreviousNext

Foto: Dario Šišul / Dario&Jakov

VJENČANJA , 21.2.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour.ba

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno