U Sarajevu smo uz finu vinsku degustaciju & NLB Banku s uspješnim bh.damama proveli jednu sjajnu večer - Bonjour.ba - bh...

U Sarajevu smo uz finu vinsku degustaciju & NLB Banku s uspješnim bh.damama proveli jednu sjajnu večer

Tekst:

Bonjour.ba/PR

EVENT
21.2.2020.

Sinoć je u frizerskom salonu Hair by GigiS u Alta Shopping Centru u Sarajevu održan prvi event Dame & Vino. Naime, ovo neobično druženje projekt je Finih Vina i NLB Banke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ideja eventa jeste da kroz neodoljivi spoj pomno biranih vina, ukusnih zalogaja i beauty tretmana, damama iz raznih poslovnih sfera pruži vrijeme i prostor za druženje, opuštanje, razgovor i stvaranje novih prijateljstava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još kada nam je Lidija Žigić, direktorica uprave NLB Banke prije nekoliko dana kroz intervju otkrila prve detalje o ovom eventu čija je i ambasadorica, znali smo da je ovo događaj koji će obilježiti smijeh i prepričavanje raznih avantura uz čašu dobrog vina što će fotografije u nastavku i potvrditi.

Lidija Žigić 

„Mi obećavamo da će svako naredno druženje biti tematski drugačije, zanimljivije, kako bi svaka dama na našim eventima iznova bila iznenađena sadržajima koje smo vam pripremili.“ – komentirala je Lidija na početku večeri kada je i zaželjela dobrodošlicu svim damama, zajedno uz Senada Čavdara, koji je dame pozdravio ispred Hair by GigiS tima. 

Senad Čavdar

Dame su se tijekom večeri družile u novootvorenom salonu Hair by GigiS gdje je deset profesionalnih frizera vješto odgovaralo na razne nedoumice dama vezano za kosu, ali i potaknuo ih na razne promjene, kada je u pitanju njihova frizura. 

Kada govorimo o gourmet strani cijele priče, uzvanice su uživale u vinima iz asortimana kompanije Fina Vina. Na početku večeri uživale su u pjenušcu dobrodošlice, Giocato vinarije Edi Simčić, a nastavile druženje uz kolekciju vina iz asortimana kompanije Fina Vina: rosé, sivi Pinot i Merlot iz slovenske vinarije Ščurek. Sve gošće eventa kušale su i pomno birane delicije restorana Libertas koje su se dopunjavale uz vinsku kartu ove večeri. 

Veselimo se vidjeti koji će prizvuk imati naredni Dame & Vino event, a dotada, uživajte u djeliću atmosfere sa sinoćnjeg druženja koju vam donosimo kroz fotografije Marka Jovančića. 

Povezani članci

Najpopularniji članci