Donosimo fotografije uređenja dva proljetna tematska vjenčanja u Mostaru čije dekoracije potpisuje inovadécor

VJENČANJA
11.5.2020.

Globalna pandemija je uvelike utjecala i na organizaciju vjenčanja. Naime, otkazana su brojna vjenčanja rezervirana za 4., 5. i 6. mjesec, a mnogi su datum izricanja svog sudbonosnog 'da' pomaknuli za jesen i narednu godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dio mladenaca odlučio se i vjenčanje organizirati u nešto intimnijoj atmosferi, s manjim brojem uzvanika, u skladu s propisanim mjerama zaštite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Intimna vjenčanja također mogu biti raskošna i glamurozna, ali i jednostavna i spontana.
To nam je pokazala i cvjetna galerija inovadécor koja je nedavno imala zadatak osmisliti uređenje za dva intimna (pro)ljetna vjenčanja.
U razgovoru s njima, saznali smo više o tome što im je bila inspiracija za uređenje te kakva je trenutno situacija u svijetu vjenčanja.

inovadécor je brend kojeg su osnovale dvije prijateljice (prije 10 godina) želeći biti dizajneri i organizatori vjenčanja i tako ponuditi nešto što nije postojalo na ovim prostorima. 
Otada smo sa svojim timom realizirale jedinstvena vjenčanja za klijente iz svih dijelova svijeta. Brojna vjenčanja smo doveli do savršenstva zahvaljujući našem kreativnom timu koji se sastoji od nekoliko dizajnera, arhitekte i fotografa.
“ – otkrile su nam Tatjana Čuljak i Monia Pivić, dvije kreativne dame koje stoje iza ovog brenda na početku našeg razgovora.

Na naš upit, kakva je trenutno situacija u svijetu vjenčanja i koliko nas očekuje dinamičniji drugi dio godine kada govorimo o vjenčanjima, odgovorile su nam:
Neki naši parovi su s proljeća odgodili vjenčanje za kasno ljeto i jesen, a vjenčanja za šesti mjesec nisu odgođena, nego će se prilagoditi situaciji - ako se ne normalizira stanje, biti će organizirano manje vjenčanje za bližu obitelj. U zadnje vrijeme, a posebno ove godine su jako atraktivna i zimska vjenčanja. Rezervacije za 2021. se jako brzo zakazuju i dogovaraju. Svi se nadaju izlasku iz ove krize i boljoj sljedećoj godini. Mi smo ovaj protekli mjesec u izolaciji završili neke planove i projekte koje već duže vrijeme planiramo, a ne stižemo zbog gužve u poslu. Jako smo radosni zbog tog projekta i zbog izvrsnog tima bez kojeg ne bi mogli sve naše ideje realizirati.

DVA INTIMNA TEMATSKA PROLJETNA VJENČANJA S NEODOLJIVIM DEKORACIJAMA

Uvijek smo isticali ljepotu malih intimnih vjenčanja koja imaju mnoge prednosti za mladence, a i za nas jer naša kreativnost tada dolazi do vrhunca. Tako smo došli na ideju da pomognemo mladencima koji su se odlučili vjenčati u vremenu ove krize s pandemijom Corona virusa.
Omogućili smo im lagana druženja u krugu obitelji i kumova (naravno, u skladu s propisanim mjerama :)), u njihovom vrtu ili na našim lokacijama s prilagođenim tematskim scenama i dekoracijama. Ovakva tematska vjenčanja izgledaju puno ležernije od protokoliranih vjenčanja na koja smo navikli, a koja ih ponekad obvezuju i guše i znatno su jeftinija.
Inspiracija nam dolazi u trenutku - najčešće je to priroda, kao npr. na ovom "piknik" vjenčanju gdje smo koristili palete kao stol, ali smo mu dali dozu elegancije sa starim porculanom, svilom i baršunastim jastucima, a dekoraciju smo uradili s bambusom i pampas travom. Inspiracija su nam i razni materijali, uzorci, predmeti...

U nedostatku uvoza većine cvijeća na drugom tematskom vjenčanju koristili smo aranžmane od cvjetova bazge, bagrema i divlje ruže koji su se odlično uklopili u intimni gradski vrt i s ugodnim zvucima violončela. Kad nam se prepusti da cijeli koncept i vizual osmislimo, inspiracija sama nadolazi, a kad krenemo raditi sve nam se posloži. Stvaranju prilazimo s lakoćom i opušteno jer jedino tako uživamo i stvaramo ovakve vizuale.“ – nadodale su na naš upit što im je bila inspiracija za uređenje.
 

U nastavku pogledajte fotografije uređenja dva tematska vjenčanja koja su nedavno održana u Mostaru, a za čiji je styling bila zadužena upravo cvjetna galerija inovadécor.

***
BOHO PIKNIK I DRUŽENJE NA OTVORENOM

***

ROMANTIČNA  VRTNA SVEČANOST

VJENČANJA , 11.5.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

inovadecor

Podijeli:

Posljednje objavljeno