Street style editorijal: Donosimo fotografije snimljene sa trendy dizajnerskim artiklima na ulicama Sarajeva - Bonjour.b...

Street style editorijal: Donosimo fotografije snimljene sa trendy dizajnerskim artiklima na ulicama Sarajeva

Tekst:

Bonjour.ba

MODNE VIJESTI
15.10.2021.

Na adresi Kulovića 9 u Sarajevu, vašu pozornost instant će privući dizajnerski dućan u kojem ćete pronaći artikle i modne dodatke koje često viđate kod zaljubljenica u modu i koje biste rado nosili 24h.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Concept Store Burtuqaali pruža pristup svjetskim modnim artiklima s eklektičnim popisom kultnih brendova i ručno izrađenih proizvoda, od ekstravagantnog nakita i sunčanih naočala do elegantnih cipela i luksuznih kožnih jakni.

Ovdje ćete naći unikatne poklone i artikle koje ćete nositi sezonama.

Tim iza Concept Store Burtuqaali pojasnio nam je što ovo mjesto čini posebnim za fashion shopping i naglasili da: "je jedina ovakva prodavnica u BiH koja na jednom mjestu okuplja luksuzne, avangarde svjetske brendove namjenjene ženama sa istančanim, eklektičnim ukusom za modu."

Ekskluzivno donosimo novi editorijal u čijem su fokusu bili artikli iz jesenje kolekcije sa fokusom na haljine, kožne jakne i čizme, a neki od brendova su Ducie, Custommade, Maridruna, A'marie, Shona Joy, Baldowski, Loie, Jane & Tash...

Za fotografiju je bila zadužena Aida Redžepagić, frizuru Ensar Dervišbegović, makeup Renata Ponjević, a modeli su bile Azra Patkovć i Iman Muminović.

U nastavku možete pogledati ovaj trendy editorijal.

Više fotografija editorijala pogledajte u nastavku.

***

Naslovna fotografija: Aida Redžepagić
Tekst: Bonjour.ba

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno