Ova urnebesna komedija odličan je poziv na kino druženje s prijateljicama - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Ova urnebesna komedija odličan je poziv na kino druženje s prijateljicama

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

FILMOVI & SERIJE
16.5.2023.

Druženja uz toliku količinu smijeha koja naposljetku rezultiraju suzama radosnicama zvuče kao veoma pametna ideja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Naime, sigurni smo da nismo jedini kada nam na pomisao takvih okupljanja prvo kroz um prođu zanimljivi filmski naslovi uz koje ćemo se smijati toliko da osjetimo blage trnce u obrazima. Planirajući i razmišljajući o komediji koja će biti povod našeg druženja s damama našu pažnju je privukla urnebesna filmska projekcija koja na velike ekrane vraća Roberta De Nira. Stoga smo odlučili podijeliti savršenu ideju za #girlsnight u CineStar kinima uz film koji garantira zabavu za sve. 

Povratak Roberta De Nira u svijet humorističkih filmova

Višestruko nagrađivani Robert De Niro ulogama u legendarnim komedijama publici je dokazao da su humoristični filmovi teren koji uistinu voli. Ovog puta slavni američki glumac zvijezda je filma „Praznici na talijanski“ koji je zapeo za oko kritičarima, ali i zaljubljenicima u svijet obiteljskih komedija. 

„Praznici na talijanski“ savršen je razlog za druženje

Dolazak dugoiščekivane komedije na filmska platna nije mogao proći neprimjećeno. Naime, film prikazuje frizera Salva koji odlazi na druženje s uspješnom i iznimno bogatom obitelji zaručnice njegovog sina Sebastiana. Komedija otkriva sukob različitih kultura te će kroz humoristične scene začiniti vašu večer na poseban način. 

Frizera Salva utjelovljuje slavni De Niro, dok su se u glumačkoj postavi našli još Kim Cattrall, Anders Holm, Brett Dier, David Rasche.

Razlog više za družnje s prijateljicama uz CineLady

Kako biste večer zaokružili na poseban način CineStar kina u Sarajevu, Banjaluci, Bihaću, Prijedoru, Mostaru, Tuzli i Zenici ovog su puta organizirala nezaboravan provod za dame uz zabavne filmske trenutke komedije „Praznici na talijanski“ 25.05. s početkom u 20 sati. Svi posjetitelji mogu se osvježiti uz piće dobrodošlice, a prije samog filma očekuju ih i zanimljivi pokloni partnera.

Karte su dostupne na službenoj stranici CineStar kina, a za naše čitatelje osigurali smo dvije nagrade po dvije ulaznice koje možete osvojiti na našem Instagram profilu. Stoga naš savjet je da na vrijeme zauzmete svoje mjesto i uživate u zabavnim minutama ove komedije.

* * *
Foto: CineStar Promo

Povezani članci

Najpopularniji članci