Cherry red: Ova boja kose unijet će željenu vedrinu u vaš ljetni izgled - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Cherry red: Ova boja kose unijet će željenu vedrinu u vaš ljetni izgled

Tekst:

Nevena Divčić

KOSA
23.6.2024.

Zadovoljni ste dužinom svoje kose, volite promjene i često sa uživanjem testirate kako na vama izgledaju određene nijanse?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Onda za vas imamo još jedan prijedlog. Cherry red je boja koja oduvijek vlada raznim poljima svijeta ljepote. Od makeupa, tačnije, ruževa za usne pa sve do manikira, tamne nijanse crvene u izgled donose dozu sofisticiranosti i zabavan izgled - u isto vrijeme. Od trenutka kada su se Dua Lipa i Megan Fox u javnosti pojavile sa svojim nijansama crvene kose, čini se da ne postoji osoba koja ove tonove nije dodala na svoju wish listu.


Foto: @daniloherbertCherry red boja kose postala je veliki hit za ljeto pred nama, pružajući svjež i upečatljiv izgled onima koji žele promjenu. Žive i vibrantne nijanse crvene idealne su za one koji žele istaknuti svoju individualnost i stil, a nešto tamnija crvena koja u svojim podtonovima ima ljubičastu i čak boju čokolade, kreira savršen balans.


Foto: @maggiemhNajbolji način da dobijete savršenu cherry red nijansu je posjet profesionalnom frizeru. Oni će znati koja nijansa najbolje odgovara vašem tonu kože i prirodnoj boji kose te kako da vaša kosa ne bude oštećena prilikom farbanja.


 

Foto: @dualipa

 

* * *
Naslovna fotografija: @dualipa 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno