Megan i Dua nas mame da na svojoj kosi isprobamo jarko crvene nijanse - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Megan i Dua nas mame da na svojoj kosi isprobamo jarko crvene nijanse

Tekst:

Nevena Divčić

KOSA
24.11.2023.

Možda je do nas i samo previše uživamo u isprobavanju različitih modnih i beauty trendova, ali crvene nijanse nam se nakon ovoga čine kao veoma primamljiva opcija za osvježiti sive i oblačne dane pred nama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Definitivno je da vas ove frizure i nijanse neće oduševiti pri prvom pogledu ako već ne uživate u drastičnim promjenama frizure ili bojama koje je neophodno svakodnevno izbalansirati s ostakom cjelokupnog izgleda. 

No, svakako će vam biti drago dobiti inspiraciju, a druge odvažne žene koje nas inspirišu svojim izgledom su uvijek pravi vjetar u leđa bilo da se trebamo odlučiti za farbanje u malo tamniju nijansu smeđe ili roza odsjaj na crvenoj kosi.

 Dua Lipa i Megan Fox su još u oktobru privukle pažnju dramatičnom promjenom i prelaskom iz smeđih tonova kose u crvene.

Međutim u video spotu za svoj posljednji hit "Houdini" Dua nam nijanse svoje crvene pokazuje na različitom osvjetljenju i iz svih uglova pa nam se učinilo kao da smo prespavali provjeriti kako ova nijansa izgleda i na nama.

 Pored toga Megan Fox je dodatno praćena okom javnosti kroz najavljivanje svoje zbirke poezije, a u intervjuu koji je nedavno radila s Drew Barrymore nijansu svoje crvene boje dodatno je istaknula dodacima u obliku leptirića.

Iako je riječ o odvažnim i efektnim bojama kose, nemojte se plašiti provjeriti kako bi ista izgledala na vama i poigrajte se s ovim novim, beauty trendom u svijetu celebrityja. 

* * *
Naslovna footgrafija: @dualipa

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno