Pogledajte novu Chanel ljetnu kolekciju lakova za nokte inspiriranu nebom, suncem i morem - Bonjour.ba - bh.lifestyle ma...

Pogledajte novu Chanel ljetnu kolekciju lakova za nokte inspiriranu nebom, suncem i morem

Tekst:

Bonjour.ba/PR

MODNE VIJESTI
8.6.2022.

U našem životu uvijek postoje slatke melodije koje nas instant podsjećaju na ljeto i posebne boje koje izgledaju tako dobro da poželimo da možemo uroniti u njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


'Sunce, nebo i more' kolekcija je koju je dizajnirao CHANEL Makeup Creation Studio, a upravo će ova kolekcija definirati ljeto 2022. sa svojih šest ekskluzivnih, sjajnih nijansi laka za nokte.

 Klasici tako dobivaju novu definiciju ovog ljeta i postaju nijanse koje nam daju ideje za uređenje noktiju koji blistaju. U ovoj kolekciji ćemo vidjeti pastelne nijanse koje se stapaju u briljantnu paletu svjetlo ljubičaste, zelene i boje jorgovana. Uz to, bijela boja ovog laka podsjetiti će vas na bijelu morsku pjenu na obali, ružičasta na svjetlucanje školjki, a nježna narančasta na nijanse koralja.

 Kako bi poboljšao ove ljetne boje, CHANEL je dodao dva nova proizvoda za njegu noktiju i tako predstavio ritual savršen za ljetnu manikaru u svako vrijeme. Ovaj ritual započinje sa proizvodom L’HUILE CAMÉLIA koji vlaži kutikule i ostavlja nokte vidljivo nahranjenima. Njegova gel formula može se nanositi svakodnevno, čak i u pokretu; umasirajte ga u nokte i kožu oko noktiju i povucite natrag kutikule pomoću ugrađenog aplikatora.

 Uz L’HUILE CAMÉLIA ulje, nokti postaju nahranjeni (+34%)* i njihova kvaliteta je poboljšana (+27%)*. Kutikule ostaju hidratizirane do 8 sati (+25%)** i izgledaju glatkije i odmah nakon nanošenja i nakon 28 dana*.

 LA BASE CAMÉLIA je drugi proizvod koji učvršćuje i zaglađuje nokte, poput zaštitnog vela. Može se koristiti samostalno za održavanje prirodnih noktiju ili se nanosi prije lakiranja. Nokti ostaju jači (+34%)**, glatkiji (+28%)***, ali i sjajniji (+98%)****.

 *Klinička procjena nakon 28 dana dnevne primjene, 22 žene.
**Instrumentalna procjena (korneometar) 8 sati nakon primjene, 15 žena.
***Klinička procjena odmah nakon jedne primjene.
****Klinička procjena odmah nakon primjene, 21 žena.

***
Naslovna fotografija: Chanel PR

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno