Romantična Chanel kolekcija za proljeće 2022. nas je vratila u modne osamdesete! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Romantična Chanel kolekcija za proljeće 2022. nas je vratila u modne osamdesete!

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

MODNE VIJESTI
7.10.2021.

U novoj CHANEL ready to wear kolekciji vidimo povratak neizostavnog tvida, ovog puta transformiranog u zanimljive komplete i haljine za proljetne i ljetne kombinacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na reviji u Parizu mogli smo vidjeti i oversized blejzere te one sa šljokičastim aplikacijama, kao i kultne mini haljine sa gumbima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čak je i pista bila inspirirana osamdesetima i erom kada su fotografi bili tik uz pistu, kako bi fotoaparatom 'sačuvali' trenutak te kreirali što bolje foto kadrove supermodela koji odvažno hodaju niz pistu. Nostalgija koju su probudili nastavila se i s modelima kupaćih kostima koji nas instant vode na Amalfi obalu.

U ovoj kolekciji možemo vidjeti, kako to Virginie Viard opisuje, puno vrlo jednostavnih kupaćih kostima obogaćenih zlatnim ukrasom ili u bijeloj boji s crnim ukrasima.

Kolekciju prate i kratke haljine izrađene u ružičastom ili ljubičastom tvidu, mrežaste suknje, kao i komadi izrađeni od kože. 

Dekonstruirane siluete sakoa i haljina, isprekidane su velikom shopper torbom ili mekom prošivenom torbom ukrašenom velikim lancem. Kompletnu kolekciju istražite u nastavku. 

*** 
Naslovna fotografija: Promo
Tekst: Bonjour.ba/Promotivni članak

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno