Otkrijte čari i moć crvenog ruža uz novu makeup kolekciju brenda CHANEL - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Otkrijte čari i moć crvenog ruža uz novu makeup kolekciju brenda CHANEL

Tekst:

Bonjour.ba/PR

MAKEUP
18.1.2023.

U svijetu boja – počevši od crne, preko bež pa sve do zlatne, složit ćemo se da crvena i dan danas predstavlja vrhunski simbol ljepote. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Crvena osim što ima posebno mjesto u beauty svijetu, ona je i primjer strasti za bojama koju njeguje brend CHANEL. Riječ je o raskošnoj boji s kojom se možemo igrati, postići upečatljiva izdanja ili pak suptilno naglasiti usne. O toj zabavnoj i bezvremenskoj boji razmišljala je i Gabrielle Chanel pri kreiranju prvog ruža za usne 1924. godine. 

Beskrajna maštovitost koju je imala Gabrielle vodila je sami brend pri stvaranju i pronalasku idealne nijanse crvene. Spajajući estetiku jednostavnost i praktičnost, Gabrielle je kreirala ruž za usne koji je postao neizostavan dio u njezinoj kultnoj torbici. Vodeći se tom vizijom CHANEL je predstavio ruževe nikad prije viđenih nijansi inspirirane životima i osobnostima svih žena.  

Testiranje, usavršavanje i pomno osmišljavanje najljepšeg tona, teksture i konzistencije dovelo je do kreiranja originalne CHANEL crvene boje koja nosi titulu klasika. 

Njegujući posebnu ljubav prema toj jedinstvenoj nijansi, CHANEL je predstavio dvije različite interpretacije svog klasika. Crvena predstavlja odraz ženskih emocija i želja, njihove jedinstvene prirode, privlačnosti ali i beskrajnih mogućnosti koje im stoje na raspolaganju. 

Nakon što je 2011. godine službeno predstavljen na tržištu ROUGE ALLURE VELVET upotpunio je formulu koja danas sadrži pigmente koji omogućuju intenzivnu i dugotrajnu boju. Obogaćeni shea maslacem i ricinusovim uljem CHANEL ruževi pružaju ugodno iskustvo vašim usnama, prekrasan sjaj i savršenu njegu.

2023. godina je u znaku novih CHANEL ROUGE ALLURE VELVET  ruževa sa 20 nijansi pomno osmišljenih i kreiranih za svaki ton kože, gdje i dalje raskošna crvena vodi glavnu riječ.


Kada bi crvena mogla pričati sigurni smo da bi žene potaknula da krenu u napad i upravo to ove sezone poručuje kolekcija ROUGE ALLURE VELVET s bogatom paletom nijansi od onih mat pa sve do onih sedefastog sjaja. Uz dvadeset nijansi CHANEL je damama ostavio beskrajnu slobodu za kreiranje jedinstvenog izdanja. 

Paleta dolazi sa šest klasičnih nijansi i četrnaest raskošnih varijacija i tonova od nježne bež pa sve do intenzivnih koraljnih nijansi koje će postati obvezan dio beauty torbice. 

Istražujući bogati svijet nijansi ove vatrene boje predstavljena je makeup kolekcija SPRING-SUMMER 2023. koja otkriva tajanstvene aspekte crvene. Paleta tonova od onih intenzivnih pa sve suptilnih nijansi omogućit će kreiranje odvažnog, ali i prirodnog izdanja gdje svaka dama može ispričati svoju jedinstvenu beauty priču, baš poput Gabrielle Chanel.   


* * *
Foto: Chanel Promo

Povezani članci

Najpopularniji članci