Chanel Cruise kolekcija donosi neodoljiv miks punka, crno-bijelih artikala i klasike. Pogledajte sve kreacije. - BONJOUR...

Chanel Cruise kolekcija donosi neodoljiv miks punka, crno-bijelih artikala i klasike. Pogledajte sve kreacije.

MODNE VIJESTI
5.5.2021.

Jučer je u Provansi predstavljena nova Chanel cruise kolekcija koja je, jednako nosiva na rivijeri, kao i na ulicama grada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Virginie Viard inspiraciju je pronašla upravo u radu umjetnika Jeana Cocteau, a i sama Coco Chanel je bila njegova obožavateljica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Shodno njegovoj filozofiji kompletna kolekcija dolazi u crno-bijelim tonovima. Naglašena ramena, asimetrija, čvorovi i izrezi dali su klasičnim artiklima novi duh i označili zabavnu igru siluetama koju su pratile i Mary Jane cipele na špic, bijele čizme i clutch torbice.


Kolekcija je predstavljena uz zvuke omiljenih francuskih glazbenika poput Vanesse Paradis i Charlotte Casiraghi, a pažnju su instant privukli kompleti sastavljeni od hlača i asimetričnih tvid jakni naglašenog struka. Uslijedila su izdanja koja su budila rock nostalgiju uz suknje s prorezom, rese, perlice i šljokice te odjevne komade popraćene uzorkom zvijezdica. Kao dio kolekcije našli su se i prugasti artikli, kožne suknje, pletivo i naravno mnoštvo niski bisera. Pogledajte sve kreacije iz ove Chanel kolekcije.

***
Tekst: Bonjour.ba
Foto: Chanel PR

MODNE VIJESTI , 5.5.2021.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Bonjour.ba

Foto by:

Chanel

Podijeli:

Posljednje objavljeno