Chanel je predstavio sanjivu kolekciju za blagdane, a nas je posebno oduševio blagdanski kalendar - Bonjour.ba - bh.life...

Chanel je predstavio sanjivu kolekciju za blagdane, a nas je posebno oduševio blagdanski kalendar

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

MODNE VIJESTI
26.10.2021.

Za blagdansku makeup kolekciju 2021. Chanel je inspiraciju pronašao u 100 godina slave parfema N°5. Zlatne note mirisa pretvorene su u makeup za lice i oči, a za usne i nokte su birali crvenu, boju života. Ova kolekcija je, naravno, limitirano izdanje kuće Chanel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zlatni makeup inspirisan notama Chanel N°5

U centru ove kolekcije našla se reinterpretirana paleta sjenila Les 4 Ombres sa estetikom N°5, predstavljena kroz svilenkastu boju jantara i boju slonovače.

Svaka od 4 sjene se mogu koristiti samostalno, ali i zajedno za kreiranje potpunog looka.

Logo N°5 se nalazi na svakom pakiranju, što ga čini idealnim komadom za kolekcionare.

Po prvi put dvije ekskluzivne nijanse OMBRE PREMIÈRE LAQUE GLITTER, dugotrajna sjena u gelu kuće Chanel, dobila je šljokičasti završni detalj s kojim ćete kreirati blistav i dugotrajan makeup izgled.

Dodajte ruž za usne i spremni ste!

ROUGE ALLURE N°5 je dostupan u 5 nijansi, uključujući i dvije nove Emblématique i Légendaire.

Emblematique ruž za usne nalazi se u ekskluzivnom pakiranju s reljefom zlatnog broja 5.

Završite look sa lakom za nokte

LE VERNIS CHANEL u Rouge Intemporel, ekskluzivna tamnocrvena nijansa, upotpunjuje ovaj poseban izgled kolekcije makeup-a za blagdane 2021.

N°5

Poznati parfem Chanel N°5 ove godine slavi 100 godina postojanja i u to ime su kreirali dva limitirana izdanja.

Prvo izdanje od 55 komada parfema od 2021 ml., a mililitraža nosi značenje ove godine kao 100te godišnjice postojanja parfema.

Također, klasični dizajn ovog parfema je dobio i svoj redizajn od visokokvalitetnog recikliranog stakla i biorazgradivog papirnog materijala koji pruža senzualan osjećaj pri dodiru.

N°5 kalendar

Oblikovan kao ogromna boca N5, ovaj blagdanski kalendar osmišljen je kao umjetničko djelo i dostupan je u ograničenim količinama.

Daleko od uobičajenog, kalendar uključuje 27 polja s brojevima od 5 do 31. 5 za parfem, 31 za mitsku adresu. Sve ima smisla.

Sadrži neke od najpoznatijih proizvoda kuće CHANEL.

Među njegovim brojnim iznenađenjima su ograničeni ruž ROUGE ALLURE inspiriran N°5, LE VERNIS u novoj nijansi crvene, i bočica parfemske vode N°5, kao i narukvica s brojem 5, jedinstvena snježna kugla i niz drugih dodataka posvećenih mirisu i dizajniranih samo za ovu prigodu.

* * * 

Fotografije: Chanel press
Tekst: Bonjour.ba/Chanel press

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno