Budi kraljica maturalne zabave uz modamo.info! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Budi kraljica maturalne zabave uz modamo.info!

Tekst:

Bonjour.ba

MODNE VIJESTI
14.2.2011.

 Darujemo dizajnersku haljinu, make-up, frizuru i manikuruSjećate se 2009te? Ili 2010te? Znamo da već od početka godine razmišljate dal' da šijete haljinu ili da lutate bližim i daljim metropolama u potrazi za maturalnom haljinom koja izgleda savršeno u vašoj zamisli.A budući da modamo.info za svoje vjerne čitateljice ne želi ništa manje od savršenog, jednoj sretnoj maturantici odlučili smo i ove godine pokloniti kompletan maturalni look kakav je oduvijek željela.  Ograničenja nema – želiš dugu haljinu, kratku, odijelo, jednostavno isfeniranu kosu ili kosi toranj u Pisi, vamp make-up ili samo malo korektora, nokte dužine sedam centimetara ili jednostavnu manikuru – sve to ispunjavamo, jer ova nagradna igra ispunjenje je vašeg maturalnog sna!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Naravno da nismo sami, glavni junaci vaše maturalne bajke dizajnerica su Slađana Raič Galić diplomant instituta Callegari (talijanske škole mode i dizajna), City spa centar i vizažistica Marijana Bošnjak – vlasnica diplome škole šminkanja Vrban&Joković, hairstylisti iz frizerskog salon Made in France i kreativna Iva iz kozmetičkog salona Nailcare.

 

 

 

Image

 

Slađana Raič Galić design

 


Ni ovaj put dobitnicu nećemo birati slučajnim odabirom, nego ćete se za pobjedu morati izboriti odličnim ukusom za stil.
Naime, da biste osvojili haljinu, na našu adresu trebat ćete poslati fotografiju haljine, cipela, frizure, modnih dodataka (torbica, nakit...) te make-upa u kojima biste se voljeli pojaviti na maturalnoj zabavi, i ukoliko vaš maturalni outfit bude ocijenjen kao najbolji od strane naše male modne porote, tada ćemo upravo za vas sašiti haljinu iz tog outfita i darovati vam ostale tretmane.

 

Image 

 

Vizažistica Marijana Bošnjak

 


Dakle, da sumiramo, ono što trebate učini jeste:

1.    na adresu [email protected] poslati fotografiju haljine, cipela, frizure, modnih dodataka i make-upa u kojima biste se voljeli pojaviti na maturalnoj zabavi


2.    osim fotografija, u mailu nam trebate navesti svoje ime i prezime, broj telefona, te datum i mjesto održavanja maturalne zabave


3.    podatke nam trebate dostaviti do 28.02., a ime pobjednice bit će objavljeno 02.03.2011.

 

Image

 


Pobjednicu bira modna porota u sastavu Ana Perić (urednica portala modamo.info), Slađana Raič Galić (modna dizajnerica i stilistica), Dijana Perić (novinarka modamo.info portala) te Facebook.
Naime, na modamo.info FB fan stranici kreiran je album u kojem ćemo objavljivati sve kombinacije koje nam pošaljete, a ona koja bude imala najviše „like“ opcija osvaja FB glas.

 

Image

 

Kozmetički salon Nailcare

 

 


Nakon što je pobjednica odabrana, ona će u razgovoru sa Slađanom odabrati materijal, boju, točan kroj, razraditi sve detalje, dodatke i sve ostalo što bude željela...
Naravno, haljina će biti gotova kroz dva tjedna, tako da nema bojazni od šivanja patenta u zadnji čas i proba u gluho doba noći.
Nakon što haljina bude gotova, maturantica jedan dan s modamo.info teamom ide na probno šminkanje, na probnu frizuru i dogovor za nokte – jer naravno, ništa ne želimo prepustiti slučaju (pih, vi mislite da je Pepeljugi ona cipela slučajno ispala?).


Od maturalne princeze dijeli vas jedan mail na adresu [email protected].
Vaša Visosti, čekamo Vas.

 

 

Image modamo.info

 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno