Bh. glumica Nadine Mičić ima prekrasnu terasu u Sarajevu! Saznali smo sve detalje o uređenju. - Bonjour.ba - bh.lifestyl...

Bh. glumica Nadine Mičić ima prekrasnu terasu u Sarajevu! Saznali smo sve detalje o uređenju.

Tekst:

Marija Perić

INTERIJERI
4.7.2022.

Nadine je dama s kojom uvijek rado razgovaramo, ali i dama koju rado pratimo, kako radi njenog uvida u backstage života jedne glumice i mame, tako i radi interijera njenog doma, stila, beauty trikova i još mnogo toga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


S nama je ranije podijelila više o svojoj trudnoći i svim izazovima sa kojima se susrela, a nerijetko smo na njenom profilu pronalazili i odličnu stilsku inspiraciju.

U momentima kad na društvenim mrežama podijeli nove svakodnevne avanture sa svojim partnerom Alenom i njihovim mališanom, imali smo priliku i vidjeti maleni djelić njihove terase u obiteljskom domu. Primijetili smo ljuljačku, pažljivo zasađene lončanice cvijeća, ali i pametno iskorištene palete za sjedenje. Samim time nismo mogli odoljeti da se ne javimo Nadine i kreiramo reportažu o njihovoj maloj oazi za odmor koju su kreirali na terasi. Uz pogled koji osvaja, Nadine nam je otkrila što im je bila inspiracija pri uređenju, koliko je trajao cijeli proces uređenja, a saznali smo i tko je bio zaslužan za drvenu konstrukciju i sadnju cvijeća koji savršeno upotpunjuju šarm cijele terase. Više otkrijte u nastavku.

 

Što je bila vaša inspiracija pri uređenju terase?
 

Želja nam je bila da terasa bude produžetak dnevnog boravka jer već od proljeća pa do jeseni, najviše vremena provodimo baš tu. Posebne inspiracije nije bilo, nakon završetka renoviranja interijera stana, budžetski smo morali smisliti nešto u što se možemo uklopiti, a da ispunjava naša očekivanja.
Koliko je trajao proces uređenja i što je bio najizazovniji zadatak?
 

Mislim da proces još uvijek traje, uvijek ima nešto novo za dodati, napraviti, ili nadopuniti postojeće. Još nismo u potpunosti zadovoljni. Recimo konstrukciju bi valjalo opet prefarbati. Ta drvena konstrukcija je postojala od ranije, ali su grede bile trošne i krov oštećen. Alenov tata i njegov prijatelj su napravili novu konstrukciju i krov, naknadno su nam napravili i stepenice za silazak u baštu i drvenu ogradicu, rekla bih da su te osnove preinake bile najizazovnije i financijski, ali i izvedbeno. Nakon svega toga nije baš ostalo sredstava za neki lijepi namještaj, ali se garnitura od paleta savršeno uklopila koje su upotpunili ZART jastuci. Uz lampice, ukrasne jastuke, koju svijeću i ljuljačku, sve je dobilo neki topliji ton.

 Koji detalj uređenja terase vi najviše volite?
 

Kad Alen sadi cvijeće, a ja gledam i uživam :)

 

***
Foto: Nadine Mičić privatna arhiva

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno