Bonjour.pets: Ovu kolekciju odjeće za pse ćete voljeti i vi i vaši ljubimci - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Bonjour.pets: Ovu kolekciju odjeće za pse ćete voljeti i vi i vaši ljubimci

Tekst:

Emina Smaka

LJUBIMCI
7.5.2022.

Ukoliko posjedujete psa, kažu da onda posjedujete i pravog odanog prijatelja, a prijateljima treba ugađati, s toga ćete ovom kolekcijom učiniti baš to za vaše pse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Popularizacija trenda odjeće i modnih dodataka za ljubimce je jedan od onih trendova za koje se nadamo da će trajati, a kako i ne bi kada ovim komadima slabo koji vlasnik može odoljeti. Modni svijet je prepoznao interesovanje kupaca ali i to da ovi komadi mogu biti chic i sofisticirani, to se posebno dalo primijetiti kod high street brendova poput Zare, H&M, Bershke, a od nedavno se ovoj priči pridružio i brend Stradivarius.

 Raduje nas činjenica da su ovi komadi dostupni i u BiH, ali se nadamo da će se ova kolekcija proširiti i na dodatke za druge ljubimce. Naravno pored estetskih vrijednosti, vlasnicima pasa je bitna i udobnost i praktičnost odjevnih komada. Stradivarius je shvatio zadatak, te u ponudu dodao kabanice, udobne džempere i majice, a najčešće su kreirani od 100% pamuka. U nastavku pogledajte kojim to komadima za pse mi nismo mogli odoljeti. 

 

Stradivarius kolekcija odjeće za pse 
 

Stradivarius 39,95 KM

Stradivarius 29,95 KM

Stradivarius 32,95 KM

Stradivarius 32,95 KM

Stradivarius 29,95 KM

Stradivarius 32,95 KM 

* * * 
Naslovna fotografija: @jiffpom

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno