Bonjour.Garden in The City: Uz Seat Arona smo započeli našu #getcarriedaway avanturu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Bonjour.Garden in The City: Uz Seat Arona smo započeli našu #getcarriedaway avanturu

Tekst:

Bonjour.ba

EVENT
26.6.2022.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U četvrtak se u skrivenoj bašti koju smo izgradili u bašti Hotela Europe održao Bonjour.garden in The City koji smo organizovali uz Via Media agenciju. Željeli smo da se u centru grada naši gosti osjećaju kao da su u najljepšem vrtu, magičnog uređenja i da uz lagani povjetarac uživaju u raskošnim cvjetnim dekoracijama, novim iskustvima i pomno biranim gourmet notama. Već na samom ulazu u Hotel Europe, u kojem se party održao, gosti su imali priliku naslutiti o kakvoj se zabavi zapravo radi. 

 Seat Arona ukrašen uzorkom bonjourastičnih cvjetova, bio je trailer u naš magičan vrt ispod lampica, s mnoštvom floralnih aranžmana koji naprosto hipnotišu. 
Znali smo da će se ovaj premium auto koji savršeno odgovara lifestyle publici koja sama kreira svoja pravila savršeno uklopiti u filozofiju večeri kakvu smo izmaštali u našem Bonjour.Garden in The City. 

 Zašto baš Seat Arona? 

Jednostavno, Arona je najkreativniji gradski SUV koji savršeno odgovara modernom životu i dinamičnom kretanju po gradu sa svojom #getcarriedaway filozofijom koja se besprijekorno uklapa s našim Bonjour.Garden in The City eventom. Arona je vozilo koje vas prati u svim avanturama. Kompaktni SUV za velike misije, grad, more, osvajanje uzbudljivih vrhova, ali i glamurozne ljetne večeri kakva je bila ona u četvrtak. 

Oduševio nas je moderan i profinjen eksterijer kao i cool unaprijeđeni interijer vozila koji pruža i udobnost. Obradovat će vas činjenica da u sklopu tehnologije auta Seat Arone imate i sistem asistencije vozača, što će biti itekako korisno na dužim #getcarriedaway avanturama. 


 

Više o Bonjour.Garden in The City zabavi pronađite na sljedećim linkovima:

Tko su bili gosti Bonjour.Garden in The City zabave o kojoj će se dugo pričati?

Sinoć je održan Bonjour.Garden in The City i da, bilo je magično. Vodimo vas u skriveni vrt u centru Sarajeva.

* * * 
Fotografije: Sanela Babić, Enida Kajević, Elvir Pandžić za Bonjour.ba

Povezani članci

Najpopularniji članci