Gosti na Bonjour.Garden in The City su se osjećali kao lica s naslovnice zahvaljujući Alma Ras korneru - Bonjour.ba - bh...

Gosti na Bonjour.Garden in The City su se osjećali kao lica s naslovnice zahvaljujući Alma Ras korneru

Tekst:

Bonjour.ba

EVENT
24.6.2022.

A ko nije želio da se osjeća poput lica s naslovnica barem jedanput u životu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Mi sigurno jesmo, a čini se i naši gosti koji su imali priliku uživati u tom iskustvu na još jednoj Bonjour.zabavi koja se održala u magičnoj preobrazbi svakako divne bašte Hotela Europa u centru Sarajeva. Iza tajanstvenih bijelih kulisa krila se savršena ljetna noć. Bašta hotela je dobila sasvim novo lice, drveni mostić dekorisan cvjetovima je vodio do prekrasnog foto walla koji u najboljem svjetlu predstavlja temu ovogodišnje zabave, a plijenio je pažnju svojim ogromnim romantičnim cvjetovima. Samo ćemo reći da je red za fotografisanje bio dug. 

 

Lampice, prekrasni floralni aranžmani, ukusna hrana i muzika uz koju morate micati kukovima su ovoj noći dale još magičniju notu. Nezaboravnom iskustvu su pridodali su naravno gosti, druženje i glasan smijeh koji je dopirao duž cijelog eventa koji smo organizovali u partnerstvu s Via Media agencijom. Ni kiša se nije usudila pokvariti nam ovakvu noć. 
 Sa jednim od omiljenih domaćih brendova, timom Alma Ras, željeli smo uzvanicima pružiti jedinstveno iskustvo te pokazati da bez obzira na vašu dob, stil ili zanimanje, možete postati lice s naslovnice. Makar na jednu sasvim posebnu i magičnu noć u Sarajevu. Radi se o kutku koji je dizajniran u obliku naslovnice magazina, te nakon što se uslikaju zvanice izgledaju kao da su se fotografisale za magazin. Za styling za naslovnicu su poslužili i Alma Ras kimona koja su gosti imali priliku isprobati i uživati u prekrasnim materijalima. 

 Riječ je o artiklima iz Alma Ras Couture Dalal linije koja je kreirana od mješavine lana i viskoze – prirodnih materijala koji su favoriti već godinama. Lan je luksuzna tkanina, modni klasik, korišten za kraljevske odore, ugodan za nošenje, te idealan za toplije dane u godini. Nadahnuće da se kao detalj nađe na limitiranoj ediciji kimona pronašli su u Pančićevoj Omorici, endemskoj vrsti pronađenoj 1895. godine na obroncima planine Tare, donjeg i srednjeg toka rijeke Drine, Zaovine od strane botaničara Josipa Pančića.
Ručno se vezlo na 100 komada kimona, što govori da je svaki jedinstven, dok je na ostatak linije, bluzu i top aplicirana replika na ručni rad. Limitirano izdanje ručnog veza na kimono može se pronaći isključivo na Alma Ras web shopu. Ručno se vezao na 100 komada kimona. Artikl je to sa posebnom pričom, baš kakav je i naš event.  
Upravo su i hostese na Bonjour.Garden in The City nosile ovaj artikl, dajući već na ulazu na event svim gostima kreativan pokazatelj da ih čeka jedinstvena avantura popraćena sjajnom pričom. 


Više o Bonjour.Garden in The City zabavi pronađite na sljedećim linkovima:

Tko su bili gosti Bonjour.Garden in The City zabave o kojoj će se dugo pričati?

Sinoć je održan Bonjour.Garden in The City i da, bilo je magično. Vodimo vas u skriveni vrt u centru Sarajeva.

* * * 
Fotografije: Sanela Babić, Enida Kajević, Elvir Pandžić za Bonjour.ba

Povezani članci

Najpopularniji članci