Bonjour.blagdansko darivanje: Cvit likarije limitirana kutija s 3 omiljena Avène proizvoda - Bonjour.ba - bh.lifestyle m...

Bonjour.blagdansko darivanje: Cvit likarije limitirana kutija s 3 omiljena Avène proizvoda

Tekst:

Bonjour.ba

BEAUTY SAVJETI
19.12.2021.

Darivanje koje vam spremamo svakog dana ovog mjeseca donosi novitete u beauty svijetu, svijetu interijera ili u svijetu modnih dodataka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kroz 31 dan iznenaditi ćemo vas sa 31 proizvodom koji će uljepšati vaše svakodnevne rituale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas imate priliku osvojiti limitiranu Cvit likarije kutiju Avène najprodavanijih proizvoda koje ćete jedva čekate isprobati. Svaka dobra skincare priča započinje dobro složenom osnovnom rutinom, a svaka dobra osnovna rutina započinje odabirom pravilnog čistača i hidratacije. Kako bi vam ovaj odabir bio lakši, a i cjenovno prihvatljiviji ljekarna Cvit likarije i Avène su za vas osmislili limitiranu kolekciju kutija koje sadrže 3 najprodavanija Avène proizvoda.

Upoznajte Avène proizvode koji se kriju u Cvit likarije limitiranoj kutiji!

Avène pjena za umivanje

Kod odabira čistača jako je važno razmišljati o dvije stvari: izabrati čistač koji je dovoljno jak da ukloni sve nečistoće s lica, a opet da je dovoljno blag da ne ošteti kožnu barijeru i ne isuši kožu. Avè ne pjena za umivanje zadovoljava ova oba zahtjeva što je čini idealnim proizvodom za sve osobe s normalnom do mješovitom kožom ili pak osobe s masnom dehidriranom kožom.

Avène Hydrance legere

Uvjerljivo najprodavaniji proizvod iz Hydrance linije. Više je razloga za dobivanje te titule no svakako najvažniji je tekstura. Avè ne Hydrance legere emulzija ima laganu i nemasnu teksturu koja se lako razmazuje te koži daje mekoću, gipkost i zdrav sjaj. Pogodna je za osobe s normalnom do mješovitom kožom lica, kao i za osobe s masnom dehidriranom kožom. Optimalna difuzija Avène termalne izvorske vode omogućuje intenzivnu hidrataciju i obnovu zaštitne barijere kože.

Avène termalna voda

Ono što dermokozmetiku čini boljim izborom u odnosu na drogerijske proizvode su kliničke studije koje potvrđuju učinkovitost. Samo na Avène termalnoj vodi je provedeno više od 150 kliničkih studija koje potvrđuju njeno umirujuće, anti-iritirajuće i omekšavajuće djelovanje. Avène termalnu vodu rado preporučujemo kod normalne do mješovite te suhe kože lica, s posebnim naglaskom na kožu sklonu alergijama. Osim za hidrataciju lica Avène termalnu vodu preporučujemo kod opeklina, uboda insekata, nakon brijanja, za ispiranje manjih rana i ogrebotina, za umirenje očiju nadraženih alergijom za osvježenje ljeti na plaži, u autu ili u uredu.

Osvojite Cvit likarije limitiranu kutija koja sadrži 3 najprodavanija Avène proizvoda u Bonjour.blagdanskom darivanju!

Kako biste sudjelovali u Facebook i Instagram darivanju, potrebno je da:

  • u komentarima ispod ove objave na Facebooku i Instagramu otkrijete koji od ovih proizvoda jedva čekate dodati u skincare rutinu.
  • a mi ćemo slučajnim odabirom putem Random aplikacije izabrati dobitni komentar!
  • Igramo se do ponedjeljka, 20.12. u 10:00h kada u komentarima ispod Facebook i Instagram objave darivanja objavljujemo dobitnika.

Nagradu mogu osvojiti samo Bonjour.ba Facebook fanovi i Bonjour.ba Instagram pratitelji iz BiH. Sretno!

***
Naslovna fotografija: Cvit likarije

Povezani članci

Najpopularniji članci