Bonjour.Garden in The City: Na Somersby korneru smo isprobali neodoljive voćne koktele i uživali u ljetnim ciderima - Bo...

Bonjour.Garden in The City: Na Somersby korneru smo isprobali neodoljive voćne koktele i uživali u ljetnim ciderima

Tekst:

Bonjour.ba

GOURMET
26.6.2022.

Uz pozadinske zvukove omiljene glazbe i kuckanje čaša jučer su brojni uzvanici Bonjour.Garden in The City zabave mogli uživati u druženju, gourmet zalogajima, ali i posebno odabranim pićima koji vode nepce na tropsko putovanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Osjećaj koji budi uživanje na vlastitoj terasi doma savršeno je prenesen u baštu Hotela Europe gdje je naš tim u suradnji sa Via Media agencijom pokušao udovoljiti svakom osjetilu. Kreativne ideje i koncepti koje smo namaštali u proteklih nekoliko mjeseci, u četvrtak smo realizirali u suradnji sa partnerima te pretvorili jednu sarajevsku noć u nezaboravnu zabavu s koje nosimo posebne uspomene.

 
Što bi bila vrtna zabava u središtu grada bez koktela i osvježavajućih pića koji kreiraju fantastičan povod za predah od plesa? Zato se Somersby kutak pobrinuo da svi uzvanici uživaju u pićima sa neočekivanom kombinacijom voća tijekom zabavne ljetne večeri. Uz šarmantne dekoracije koje su poslužile kao savršen detalj za kreiranje vječnih uspomena, Somersby kutak bio jedna od omiljenih lokacija za osvježenje tijekom eventa

 
Prepoznatljivi Gin sa Somersby kruškom ili Mojito sa limetom, mentom i Somersby jabukom samo su uvod u kartu pića sa pet različitih koktela koji su pozivali sve uzvanike na degustaciju i upoznavanje svih ostalih Somersby okusa. Jednostavni užitci koje donose poluslatki i osvježavajući Somersby kokteli unijeli su dozu ljetnog optimizma koji savršeno dočarava ugođaj koji smo htjeli probuditi na Bonjour.Garden in The City zabavi. 

Novitet koji su uzvanici imali priliku probati u ovoj posebnoj, romantičnoj atmosferi vrtne zabave u Sarajevu svakako je i novi Somersby jagoda & limeta, sa 0 % alkohola. Sofisticirana aroma jagode sa osvježavajućom primjesom limete stigla je u pravi trenutak, a osvježavajući, pjenušav i ludo zabavan novi ljetni okus rijetko koga ostavlja ravnodušnim.

Osim nazdravljanja uz pića koja bude sva osjetila, gosti Bonjour.Garden in The City zabave mogli su i zabilježiti jedinstvene trenutke na posebno osmišljenom Somersby korneru. 


Više o Bonjour.Garden in The City zabavi pronađite na sljedećim linkovima:

Tko su bili gosti Bonjour.Garden in The City zabave o kojoj će se dugo pričati?

Sinoć je održan Bonjour.Garden in The City i da, bilo je magično. Vodimo vas u skriveni vrt u centru Sarajeva.

* * *
Foto: Sanela Babić, Elvir Pandžić i Enida Kajević za Bonjour.ba

 

Povezani članci

Najpopularniji članci