Romantični vrtni kutak brenda Jysk poslužio je za kreiranje hygge uspomena na Bonjour.Garden in The City - Bonjour.ba -...

Romantični vrtni kutak brenda Jysk poslužio je za kreiranje hygge uspomena na Bonjour.Garden in The City

Tekst:

Bonjour.ba

INTERIJERI
25.6.2022.

Maštajući o kreiranju čarobne ljetne večeri našeg Bonjour.Garden in The City eventa kojeg smo organizirali u partnerstvu s Via Media agencijom željeli smo našim uzvanicima pružiti jedinstvenu atmosferu koja će biti dugo urezana u pamćenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


U bajkovitom ambijentu Hotela Europe inspirirani gracioznim vrtovima koje krase bogate latice naljepšeg cvijeća, uz najugodnije zvuke i neodoljive zalogaje kreirali smo kratku ali idiličnu avanturu. Uz poznate ritmove, simpatični žamor i ples pod zvijezdama stvorili smo pravu ljetnu atmosferu.

 
Istinski ugođaj naše oaze iz snova oplemenio je romantični vrtni kutak ukrašen udobnim pletenim namještajem, čarobnim lampionima kao i svjetlucavim lampicama. Lagani ljetni povjetarac tople sarajevske večeri zapleten u lepršavu zavjesu omogućio je prizor baš poput onog iz omiljenih filmova, zbog čega je ovaj kutak bio idealan za kreiranje vječnih uspomena.  

Našim uzvanicima otvorili smo svoja vrata i dočarali da vanjski prostor mogu pretvoriti u svoju omiljenu hygge urbanu oazu. A tko je bolji u kreiranju jedinstvene hygge atmosfere od brenda Jysk uz čiji namještaj ćete znati kako maksimalno iskoristiti ljeto i uživati u toplim večerima. Udobna nota i detalji činili su razliku pri uređenju očaravajućim bojama uz opuštajući lounge namještaj, upotpunjen saksijama za cvijeće, ukrasnim tanjurama i jastučićima uz puno fenjera i lampica.

Biomimikrija se u uređenju vašeg omiljenog kutka može postići na razne načine, a neki od najjednostavnijih su odabir prirodnih materijala, motiva, boja i oblika. Osim lijepog izgleda koji će doprinijeti stvaranju ugodnog okruženja ona stavlja naglasak na bitno. Ovo će biti ljeto za pamćenje! - misao je uz koju smo otišli s Bonjour.Garden in The City, s nestrpljenjem iščekujući novo poglavlje ove avanture.


Više o Bonjour.Garden in The City zabavi pronađite na sljedećim linkovima:

Tko su bili gosti Bonjour.Garden in The City zabave o kojoj će se dugo pričati?

Sinoć je održan Bonjour.Garden in The City i da, bilo je magično. Vodimo vas u skriveni vrt u centru Sarajeva.

* * *
Foto: Sanela Babić, Elvir Pandžić i Enida Kajević za Bonjour.ba

 

Povezani članci

Najpopularniji članci