Želite da se štikle savršeno slažu uz vaš outfit? Blake Lively ima trik i uključuje vaš omiljeni lak za nokte! - Bonjour...

Želite da se štikle savršeno slažu uz vaš outfit? Blake Lively ima trik i uključuje vaš omiljeni lak za nokte!

Tekst:

Marija Perić

MODNE VIJESTI
10.11.2021.

Za Betty Buzz event koji se događao u Empire State zgradi u New Yorku Blake Lively je birala crvenu haljinu i popularne Manolo Blahnik cipele kojima je dala svoj pečat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, ova dama koju rado pratimo htjela je da se njene cipele savršeno slažu s outfitom i odlučila je bijele kristale na Manolo Blahnik štiklama prebojati u crveno sa lakom za nokte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako ovaj trik nije nešto što bi brend preporučio da napravite doma, svi fanovi popularne glumice brzo su se poistovjetili s njenom modnom dilemom i oduševili kreativnosti u kreiranju usklađenog outfita.

Ovaj domišljati poduhvat podijelila je i na svojoj Instagram priči gdje se kroz šalu ispričala, prvo, zato što je Max Mara baloner zavezala kao da je peta žena iz serije Golden Girls, a zatim je dodala kako je tijekom izlaska iz kuće odlučila iskoristiti crveni lak da preboji kristale na svojim štiklama.

Foto: @blakelively

Uz Manolo Blahnik cipele, Blake Lively je za event na kojemu promovira svoj brend bezalkoholnih pića Betty Buzz birala već spomenuti Max Mara baloner, Chanel torbicu u pink nijansama, a ispod se nazirala Georges Chakra haljina u crvenoj boji.

Foto: @blakelively

***
Naslovna fotografija: @blakelively
Tekst: Marija Perić

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno