Ovih blagdana omiljene trenutke zabilježite ispred kulise fotografskog studija Laman - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Ovih blagdana omiljene trenutke zabilježite ispred kulise fotografskog studija Laman

Tekst:

Bonjour.ba/PR

POSAO & ŽIVOT
20.12.2023.

Fotografije imaju moć da omiljene trenutke na neki način zaustave u vremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Svaki put kada ih pogledate, vratit će vas u to vrijeme i na to mjesto, evocirajući lijepe emocije koje ste osjetili u trenutku fotografiranja. 

Fotografski dvojac iz Sarajeva, Dženita i Dženan, stoga su odlučili da ove prohladne zimske dane učine čarobnima, tako što su kreirali dva neodoljiva blagdanska seta. Mi smo zavirili u njihov Laman Studio te vam donosimo ekskluzivne fotografije kako izgleda kulisa ispred koje ćete, sami ili sa svojim voljenima, kreirati najljepše uspomene.


Dženita i Dženan ČengićPrvi set je okupan nježnim tonovima bjelokosti i nude nijansi. Uz to je začinjen zlatnim tonovima te mnoštvom šljokica i detalja koji će upotpuniti blagdansku priču. Polarni medvjedić, zvijezda, saonice, orašar… Svaki od ovih komada unosi dašak magije i stvara cozy atmosferu u čijem je centru veliki okićeni bor.
Ako je za vas ipak prva asocijacija na blagdane crvena boja, osvojit će vas drugi set na kojem prevladavaju ti tonovi. Medvjedić, drveni ormarić, pokloni i crveni zastori na drugom setu, stvaraju pomalo rustikalan i tradicionalan ambijent. On će također pružiti idiličnu atmosferu za svaku fotografiju koju ćete i godinama poslije pogledati i sjetiti se kakva se blagdanska magija osjetila u zraku.
Sreća, ljubav i zajedništvo su suština blagdanske sezone, stoga predlažemo da odjenete omiljene kombinacije koje pričaju o ovoj sezoni, obujete čistu obuću i uputite se na adresu Gabelina 12, Sarajevo, gdje će vas do 21. 1. 2024. godine čekati ugodna blagdanska atmosfera na oba seta. Osim toga, dočekat će vas i glazba, pokoji slatkiš, ali i dvojac pred čijim ćete se objektivom u trenutku opustiti i uživati u kreiranju uspomena.

Ako ste od onih koji na Pinterest spremaju ideje i inspiraciju za fotkanje, predlažemo da taj mali moodboard pretvorite u stvarnost. Fotografe možete kontaktirati na Instagram ili na email [email protected] te rezervirati svoj termin na vrijeme.

Pokloni, lampice, jelke, šljokice i ukrasi vas čekaju.

* * *
Foto: Laman Studio

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno