Bh.rukometna reprezentacija bira odijela domaćeg brenda Maestro Suits. Pogledajte fotografije. - Bonjour.ba - bh.lifesty...

Bh.rukometna reprezentacija bira odijela domaćeg brenda Maestro Suits. Pogledajte fotografije.

Tekst:

Bonjour.ba

MODNE VIJESTI
15.1.2020.

Uoči Europskog prvenstva u rukometu, igrači i stručni štab rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine posjetili su prodajno mjesto bh. brenda muških odijela Maestro Suits u Sarajevu, gdje su birali savršeno krojena odijela ovog domaćeg brenda kao službenu uniformu za sve svečane aktivnosti tijekom prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maestro Suits su moderno dizajnirana odijela talijanskog kroja dizajnirana za muškarce koji znaju šta žele, za muškarce s istančanim modnim stilom, za muškarce koji vole klasiku, ali žele biti prepoznatljivi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako smo ih naviknuli gledati u sportskim dresovima i ležernim izdanjima, ovaj elegantan look im pristaje.

Simpatije većine rukometaša i članova reprezentacije ukrao je model Lacio, kao i sportski, ležerni Napoli sakoi. Sva odijela rađena su od vune, čiji kvalitet doseže i do 160S, što daje dodatnu eleganciju i profinjenost modernom dizajnu.

„Iznimno smo ponosni na borbu i ove historijske nastupe rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine. Čast nam je da su naši reprezentativci prepoznali kvalitet našeg brenda i da smo ih podržali u ovim važnim trenucima.” – izjavio je direktor kompanije Kismet doo, Armin Hasić.

Sve detalje o Maestro Suits kolekcijama možete pratiti na njihovoj web stranici, kao i na društvenim mrežama, ali i u Maestro Suits trgovini na adresi Kolodvorska 12, Sarajevo.

***

Foto: Sanela Zukić
Frizura i šminka: Adi Gašić (The Feel)

 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno