Bh. fotograf potpisuje ove čarobne fotografije mladenaca snimljene na vrhu Čvrsnice

VJENČANJA
12.8.2020.

Dan vjenčanja sa sobom nosi brojna uzbuđena, a fotografije kreirane taj dan i emocije pretočene u nezaboravne foto uspomene ostaju zauvijek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čak i kada se fotografiranje mladenaca odvija nešto prije ili nakon same ceremonije, ono što je sigurno jeste da one zrače opuštenošću, romantikom i da slave ljubav na najljepši mogući način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Impresivni krajolici oduvijek su savršena kulisa za kreiranje intimnih fotografija novopečenih parova.Jedna zanimljiva foto priča inspirirana putovanjima, prirodom i avanturističkim duhom stigla je u email inbox našeg uredništva, a potpisuje ju Vlasta Weddings. Naime, Vladan Gavrić, fotograf studija Vlasta Weddings zajedno sa svojim timom je na nadmorskoj visini od 2000 metara planine Čvrsnice, na kojoj su mladenci prepušteni jedno drugome, kao i prirodi, kreirao magične foto prizore. Fotografiranje je trajalo dva dana, a cijelu avanturu su podijelili i na svom Instagram profilu @vlastaweddings

Djelić atmosfere sa snimanja


„Pošto i sam jako volim prirodu i planinarenje, oduvijek sam imao želju fotografisati mladence baš na ovoj lokaciji. Željko i Alma su dijelili moju ljubav prema planinarenju i bio sam jako sretan kada su pristali na moj prijedlog da njihovo vjenčano fotografisanje napravimo upravo na Čvrsnici. U petak su se vjenčali, a već u subotu smo bili na putu. Nakon duge vožnje slijedilo je višesatno penjanje do planinskog doma sa full opremom za fotografisanje i snimanje. Posebno smo zahvalni Sabahudinu iz planinskog doma Vilinac koji nas je divno ugostio i gdje smo saznali da je tačno prije 50 godina u tom planinskom domu održano i prvo vjenčanje. Jedan dio fotografisanja smo obavili u zalazak sunca, odspavali par sati i u 4 sata ujutro sa lampama krenuli na uspon prema Hajdučkim vratima gdje smo dočekali izlazak sunca. 
Iako jako naporno i definitivno ne za svakoga, ovo fotografisanje je uistinu jedno posebno i nezaboravno iskustvo, kako za naš tim tako i za mladence. S obzirom da većinu vjenčanja fotografišemo van Bosne i Hercegovine, posebno sam sretan kad na ovakav način možemo promovisati i ljepote naše zemlje.
“ – nadodao je Vladan.


Alma je imala dugu čipkastu haljinu ženstvenog kroja i buket koji se idealno uklopio u okolinu, dok je Željkovo karirano odijelo dodatno pridonijelo u kreiranju romantične atmosfere.
Sve fotografije snimljene na prekrasnoj bh. planini s ljupkom Almom i Željkom, donosimo u nastavku.

VJENČANJA , 12.8.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

Vlasta Weddings

Podijeli:

Posljednje objavljeno