Elegantne kreacije bh. brenda Belma Tvico sada možete pronaći i u LUJO Concept Store u Bodrumu - BONJOUR.ba - bh.lifesty...

Elegantne kreacije bh. brenda Belma Tvico sada možete pronaći i u LUJO Concept Store u Bodrumu

MODNE VIJESTI
24.9.2021.

Belma Tvico brend posljednjih nekoliko godina postepeno gradi svoje prisustvo na turskom modnom tržištu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vidljivo je to iz brojnih modnih editorijala, muzičkih video spotova, kao i pojavljivanja u poznatim turskim TV serijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao rezultat ovih aktivnosti, porasla je potražnja za ovim bosanskohercegovačkim modnim brendom u Turskoj, ali i svjetskoj javnosti.

Nedavno je dogovorena saradnja sa novootvorenim Lujo concept store koji se nalazi u sklopu renomiranog hotela u Turskoj – Lujo Hotel.

Ovaj hotel nalazi se na svega 16 km udaljenosti od modernog turskog ljetovališta Bodrum.

Lujo Hotel plijeni pažnju svojim zanimljivim dizajnerskim i arhitektonskim konceptom, raspolaže sa tri privatne plaže sa bijelim pijeskom, apartmanima i vilama, bazenima, à la carte restoranima i barovima, vlastitim heliodromom i pristaništem za jahte gostiju.

U sklopu njihovog ekskluzivnog prodajnog objekta, u kojem su prisutni brojni turski modni brendovi i dizajneri, gosti sada mogu kupiti i modele iz aktuelne Belma Tvico kolekcije za proljeće/ljeto 2021. godine, a koji su inspirisani bezvremenskom poezijom Maka Dizdara.

Također, u ponudi su statement komadi, poput bodija, haljina i bluza, dizajniranih u prepoznatljivom Bosančica dezenu te couture odijela i jedinstveni asesoari poput unikatnih svilenih marama i parea za plažu.

Belma Tvico nastavlja i svoje aktivnosti na internacionalnom nivou.

Kako Belmin jedinstveni modni potpis krade simpatije modnih stručnjaka iz cijelog svijeta, modeli iz nove kolekcije dostupni su i u online shopu te samo na klik udaljenosti od modnih zaljubljenika koji godinama ostaju vjerni ovom bh. modnom brendu.

***

Naslovna fotografija: Promo
Tekst: Bonjour.ba/Promotivni članak

MODNE VIJESTI , 24.9.2021.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Bonjour.ba

Foto by:

Promo

Podijeli:

Posljednje objavljeno