Besplatni Ivy League tečajevi, virtualne šetnje muzejima i hobiji... Evo kako pametno iskoristiti vrijeme doma. - Bonjou...

Besplatni Ivy League tečajevi, virtualne šetnje muzejima i hobiji... Evo kako pametno iskoristiti vrijeme doma.

Tekst:

Bonjour.ba

POSAO & ŽIVOT
16.3.2020.

Da biste se osjećali sretnije i produktivnije doma tijekom izolacije, važno je vrijeme uložiti u aktivnosti koje će u nama probuditi dobro raspoloženje i kreirati val lijepih misli uz koje ćemo makar na neko vrijeme zaboraviti na negativne emocije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo zbog toga nas iz dana u dan oduševljavaju vijesti da brojni muzeji, nacionalni parkovi, ali i sveučilišta daju mogućnosti da pametno iskoristimo ovo vrijeme za učenje, uživanje u umjetnosti kao i za virtualne šetnje neodoljivim krajolicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VIRTUALNA ŠETNJA MUZEJIMA

Neki od najpoznatijih svjetskih muzeja svim ljubiteljima umjetnosti nudi opciju da njihove aktualne izložbe pogledaju iz udobnosti doma te iako kilometrima daleko, uče o britanskoj umjetnosti I najvećim radovima iz razdoblja impresionizma ili uživaju u Van Gogh djelima i pričama o njegovom stvaralaštvu i ljubavi...
Hoćete li se odvažiti na šetnju British Museum klikom ovdje, Musée d'Orsay klikom ovdje, Van Gogh muzejom ovdje ili Nacionalnim muzejom moderne i suvremene umjetnosti u Seulu klikom ovdje?ONLINE UČENJE/TEČAJEVI/DODATNO USAVRŠAVANJE

Prije desetak dana pisali smo vam o online platformama na kojima možete brzo i jednostavno kroz video lekcije naučiti nešto novo o poslu, hobiju ili kreativnosti.
3 adrese za dodatno educiranje o marketingu, grafičkom dizajnu ili crtanju, otkrijte klikom OVDJE.

BESPLATNI TEČAJEVI U POTPISU IVY LEAGUE SVEUČILIŠTA

Jutros smo u medijima mogli čitati da su Brown, Columbia, Cornell, Dartmouth, Harvard, Princeton, University of Pennsylvania i Yale ponudili više od 400 različitih tečajeva koje možete pohađati online od tečajeva na temu prirodnih znanosti, medicine, informatike i poslovanja pa sve do umjetnosti, glazbe i osobnog razvoja. Pronađite svoje favorite klikom OVDJE i dodatno uložite u osobni razvoj sada kada napokon imate više vremena za sebe.

HOBIJI KOJI BUDE KREATIVNOST

Osim što će vam hobi pomoći umanjiti stres, novi izazovi koje će vam priuštiti neka dodatna aktivnost kojom se bavite će vas zabaviti, potaknuti vašu kreativnost i pomoći vam da svaki minut vremena u danu potrošite na produktivne stvari.  Mi imamo 15 prijedloga za hobije koji će obogatiti vaše dane doma OVDJE.

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno