One less lonely girl: S kim je Selena Gomez u vezi? - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

One less lonely girl: S kim je Selena Gomez u vezi?

Tekst:

Nevena Divčić

LJUBAV & BRAK
22.12.2023.

Sjećate li se iritantne "igre" s prekidačem u kojoj je uživala većina nas u djetinjstvu, a koja podrazumijeva odraslima iritantno paljenje i gašenje svjetla: on - off - on - off?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Otprilike tako izgledao je i odnos Selene Gomez i Justina Biebera u periodu od 2010. do 2018. godine. Ovo je veza od koje milioni fanova u svijetu ne odustaju i nekoliko godina nakon što Jelena više ne postoji, a Justin jasno daje do znanja da je u sretnom braku

 Čini se da je naša zaljubljenost u neke odnose mnogo jača od strasti koja je vladala i u tim vezama. Godinama ne popuštamo biranje strana Jennifer ili Angie kada govorimo o vezama Brad Pitta, apsolutno ne možemo razumjeti odnos Monice Belluci i Vincenta Cassela te pratimo svaku "skrivenu porukicu" Belle Hadid i The Weeknda, a Justin i Selena su slomili srce u većoj mjeri svojim fanovima nego jedno drugom.


Ko koga zaista voli? 

Iako ovo treba biti priča pokrivena svim informacijama o Seleninoj novoj vezi, uskačemo u voz s Jelena fanovima i jedno nikada ne spominjemo bez pomena ovog drugog. Od kako se prije nekoliko dana u online svijetu pojavila vijest da je Selena Gomez u vezi s producentom Bennyjem Blanco, fanovi su ovo shvatili kao: U objavama Hailey, Justina i Selene koje dijelimo svakog dana - sada ćemo označiti i Bennyja. Iako je Baldwin Bieber par godinama zajedno i od 2019. u braku, Jelenators još uvijek traže skrivene poruke u svakom koraku koji bilo ko iz ovog trougla napravi.

 Nisu bile dovoljne ni jasne molbe svakoga od njih da ovu priču svi zatvorimo i ostavimo iza sebe, kao ni susret Hailey i Selene 2022. godine i zajednička fotografija kojom su pokazale da među njima nema loših odnosa.

 Svijet je podijeljen ovako:

  • na one koje ova priča uopšte ne zanima
  • na Hailey fanove koji maksimalno pokušavaju napraviti ovu situaciju cool pričom i okriviti ove druge za svaki trač
  • na fanove Selene Gomez i Jelenators koji u online svijetu barem jednom godišnje pokrenu novi trač i mini online raspravu o tome - Koga Justin zapravo voli? Benny & Selena 

Je li vrijeme da konačno ostavimo ovo iza sebe i da se radujemo jer i Selena nakon nekoliko godina, neosnovanog dovođenja u vezu s različitim imenima i pokušajima da i njoj "prikačimo" neku romansu, ima partnera i ne krije svoju ljubav? Belena? Ili su u trenutku pisanja ovog članka fanovi već osmislili neki drugi naziv za ovaj dvojac? 

 Benny Blanco je producent s kojim je Selena radila na kreiranju nekoliko pjesama, između ostalog i "Same Old Love" (još uvijek svi vjerujemo da je posvećena Justinu), a u martu 2019. se Benny pojavio u njenom spotu maskiran u teddy beara. Iako je jasno dala do znanja da svoje društvene mreže ne vodi sama, jasno je i da je sudjelovala u kreiranju i odobrenju ove objave u kojoj su se našle i njihove zajedničke fotografije.

Na svom Instagram storyju je podijelila i fotografiju prstena u obliku slova B
(slatko!) u koji je online svijet već zaljubljen i o kojem kreira nekoliko različitih teorija pa i onih gdje kupiti sličan. Vjerujemo da će Jelenators pronaći još neke interesantne činjenice u narednih nekoliko sati. Stay online!

 Ne možemo ni zamisliti kakav je osjećaj godinama nakon raskida s nekim, pokušaja da nastavite život u potpuno drugom smjeru, milioni ljudi konstantno svakog dana pronalaze vaše zajedničke fotografije, snimke i pokušavaju učiniti nešto da ožive priču na koju ste vi stavili tačku. Vjerujemo da je krajnje vrijeme da i Selena dobije svoj happy end i da je vrijeme za neke nove pjesme ljubavi. No, ako se pitate odakle baš ovakav naslov u članku o Seleninoj novoj vezi, odgovor vam dostavljamo na linku ispod.


* * *
Naslovna fotografija: @selenagomez

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno