Belma Tvico x Lenor: Donosimo djelić atmosfere s predstavljanja ove zanimljive suradnje

MODNE VIJESTI
9.11.2019.

U četvrtak navečer, 7.11., u Domu oružanih snaga BiH u Sarajevu, održano je večernje druženje u organizaciji modne dizajnerice Belme Tvico-Stambol i brenda Lenor tijekom kojeg je predstavljena suradnja između uspješne bh. modne dizajnerice i brenda koji dugi niz godina predstavlja sinonim za njegu tkanina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Voditeljica programa, Maja Čengić-Miralem odjevena u haljinu iz zimske kolekcije bh.dizajnerice gostima predstavila je na početku večeru suradnju ova dva brenda kroz kratki govor. 

Maja Čengić Miralem

Naime, Belma Tvico i Lenor udružili su kreativne snage i pokazali da dijele zajedničke vrijednosti: sinonim su za dugogodišnji kvalitet, lojalnost prema svojim klijentima te inovativnost− kreativnu, tehnološku i vizionarsku, kojom nas iznova uspijevaju iznenaditi. Belma je dizajnirala šest unikatnih haljina i modnih dodataka u suradnji s umjetnicom Taidom Jašarević u nijansama pastelno plave te zlatne boje u degradé tonovima.

Inače, boje su to u kojima dolaze dva nova Lenor proizvoda, Gold Orchid i Spring Awakening, koji su ovom prilikom premijerno predstavljeni uzvanicima. Modne kreacije dizajnirane za ovu priliku predstavljene su za vrijeme posebno osmišljenog performansa u kojem su sudjelovale brend ambasadorice Belma Tvico brenda: Naida Hubić, Aida Jahić, Enisa Njemčević, Hana Mešić, Sadžida Murtić i Berina Čoko.

Također, zvanice su imale priliku pogledati video u produkciji Marka Jovančića o procesu nastanka kreacija, ideji iza čitave suradnje i kreativnoj viziji Belme Tvico-Stambol za ovu posebnu kolekciju.


U svom kratkom obraćanju nakon predstavljanja ove linije, Belma Tvico-Stambol je istakla kako je posebno emotivna što je ova suradnja predstavljena u Domu oružanih snaga BiH, prostoru u kojem je prije više od deset godina načinila svoje prve modne korake predstavljajući svoju prvu kolekciju. Za dobru atmosferu tijekom večeri, pobrinuo se DJ YNGOD.
Djelić atmosfere s ovog zanimljivog modnog druženja donosimo u nastavku. 

Lejla Hodović

Nadine Mičić

Naida Pekmezović, Lejla Hodović, Aleksandra Borozan i Aida Cvijetić 

Naida Pekmezović

Amra Zvizdić i Belma Tvico-Stambol

MODNE VIJESTI , 9.11.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

Promo

Podijeli:

Posljednje objavljeno