Belma Tvico: Novosti #MadeinBiH brenda za kraj godine - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Belma Tvico: Novosti #MadeinBiH brenda za kraj godine

Tekst:

Bonjour.ba/PR

MODNE VIJESTI
14.12.2022.

Belma Tvico je bh. modni brend o kojem često govorimo na Bonjour.ba, a i ovaj put nam iz brenda stižu dobre vijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Naime, Belma Tvico brend nastavlja graditi svoje uspješno prisustvo na turskom tržištu. Brend je od sada dostupan i u turskom multibrand concept store Brandroom. Prvobitno smo kreacije jednog od najuspješnijih bh. modnih brendova mogli vidjeti u mnogobrojnim turskim modnim editorijalima, video spotovima, kao i poznatim turskim igranim serijama. Potom je uslijedila saradnja sa Lujo Concept Store, koncept trgovine otvorene u sklopu luksuznog hotela Lujo, u modernom turskom ljetovalištu Bodrum. U samo nekoliko godina, Belma Tvico je postao prepoznatljiv brend na izuzetno konkurentnom tržištu Turske. Iza ovog značajnog uspjeha stoji čitav tim ljudi, predvođen bh. modnom dizajnericom Belmom Tvico-Stambol. 

 Kreativna direktorica istoimenog brenda otkriva da postepeno gradi svoj modni put u Istanbulu, turskoj metropoli koja se u posljednjih nekoliko godina nameće kao konkurent već etabliranim svjetskim modnim metropolama. Iz saradnje u saradnju, otvaraju se nove prilike i mogućnosti, pa je tako nova kolekcija brenda Belma Tvico predstavljena i kroz showroom u Istanbulu i partnerstvo s turskim modnim stilistima za igrane filmove i serije. Ove aktivnosti se odvijaju uz organizaciju Udruženja Tradicija i Kultura.
 
Turski modni stilisti kontinuirano odijevaju neke od najvećih turskih glumačkih zvijezda u kreacije bh. modnog brenda. Tako je jedan od statement komada Belme Tvico, pastelno rozi vuneni kaput, viđen na glumici Şevval Sam i Burcu Özberk. Odijelo je nosila glumica Şebnem Dönmez, a haljinu s prepoznatljivim uzorkom Bosančice glumica Yeşim Ceren Bozoğlu. Veselimo se vidjeti sve što nam tim brenda Belma Tvico priprema za narednu godinu! 

 

* * * 
Naslovna fotografija: Belma Tvico PR 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno