4 detalja zbog kojih će vaš mali balkon izgledati poput pariškog - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

4 detalja zbog kojih će vaš mali balkon izgledati poput pariškog

Tekst:

Emina Smaka

INTERIJERI
30.3.2024.

Iako živite u stanu, balkon može biti vaša mala oaza uživanja i inspiracije, posebno ako ga uredite u stilu pariške ulice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ponekad, najjednostavnije stvari su upravo one koje oduzimaju dah. Pariz je sinonim za eleganciju i romantiku, a isto možete postići i na svom balkonu.

 

Foto: @anastasia_titarenkoZamislite se kako pijuckate kafu na balkonu, dok vas okružuje šarmantna atmosfera pariškog kafića. Metalne stolice poput onih u bistrou, svedene, ali elegantne, su ključne. One ne samo da daju autentičan izgled, već su i praktične i lako se održavaju.

 Svježe cvijeće u vazi na balkonu i nije nešto na što smo navikli na ovim prostorima, ali upravo je ono još jedan ključni detalj za postizanje pariške atmosfere. Donosi živost i boje na vaš balkon, pružajući osjećaj proljeća čak i u sred gradske vreve.

 Ne zaboravite na cvjetne aranžmane na ogradi balkona! Oni dodaju dodatnu dozu šarma i boje, stvarajući slikovit okvir za vaše trenutke opuštanja i uživanja na balkonu. 

 Možete li zamisliti pariški balkon bez doručka i novina? Naredni doručak uz jutarnje sunce aranžirajte na vlastitom balkonu i prepustite se mašti. 
 

 

* * *
Naslovna fotografija: @petitemuse_

 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno