Luksuzna krema za lice koju koriste Jennifer Aniston i Margot Robbie - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Luksuzna krema za lice koju koriste Jennifer Aniston i Margot Robbie

Tekst:

Emina Smaka

BEAUTY SAVJETI
28.3.2024.

Zamislite da vaša koža može oživjeti, pomlađivati se i zračiti vitalnošću poput kože kakvu vidimo kod omiljene nam poznate ličnosti koja izgleda svježe u svakom trenutku?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Prema recenzijama korisnika, ali i nagradama iz struke, čini se da je to moguće uz brend Augustinus Bader. Iza ovog revolucionarnog brenda stoji i jedna izuzetna osoba, a riječ je o profesoru Augustinus Baderu, globalno priznatom biomedicinskom naučniku i liječniku. 

S više od 30 godina iskustva u istraživanju i razvoju tehnologija koje aktiviraju i koriste kapacitet ljudskog tijela za samoobnavljanje, profesor Bader je postao jedan od vodećih stručnjaka u području biologije matičnih stanica i regenerativne medicine

 

Foto: @augustinusbader

 

THE Cream


Augustinus Bader, stvorio je 'The Cream' kako bi pomogao koži da se brže obnavlja i usporio proces starenja. Ova lagana, osvježavajuća formula kombinira Trigger Factor Complex (TFC8®), koji se sastoji od prirodnih aminokiselina, s visokokvalitetnim vitaminima i sintetiziranim molekulama koje se prirodno nalaze u vašoj dermisu.

Ova krema je izvanredna za smanjenje bora, ožiljaka, pigmentacija i suhoće, dok značajno povećava hidrataciju već nakon sedam dana.

 

Foto: @chamellow

 

Osim što joj vjeruju poznati iz Hollywooda, njena prilagodljivost je idealna za kombiniranu do masnu kožu. Također je važno napomenuti da je ovaj proizvod bez parabena, mirisa, mineralnih ulja, SLS - a, SLES - a i DEA - e. Pronašli smo je u beauty concept store Krema u Mostaru, a link donosimo ispod. 

 


 

Ostaje samo da pitamo da li je naručujete li za sebe, mamu ili prijateljicu? 

* * * 
Naslovna fotografija: @savinskin

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno