Bonjour.insider: U ATELJE71 od sada i Loie brend, ali i nova Anre i Freya kolekcija - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Bonjour.insider: U ATELJE71 od sada i Loie brend, ali i nova Anre i Freya kolekcija

Tekst:

Emina Smaka

MODNE VIJESTI
27.10.2023.

Sarajevo je oduvijek bilo poznato po svojoj bogatoj kulturnoj sceni i inspiraciji koja se krije iza svakog njegovog kutka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


U srcu ovog grada, na adresi Branilaca Sarajeva 19, skriva se pravi modni biser - ATELJE71. Ovaj prepoznatljiv concept store nije samo trgovina s odjećom - to je pravi konceptualni prostor gdje moda postaje priča, a vlasnice Erna Saljević i Irma Saljević Krvavac, su voditeljice te modne priče.

Šetajući kroz ATELJE71, osjećate kako je svaki komad odjeće pažljivo odabran i postavljen da priča svoju priču. Erna, ali i cijeli tim su strastveni zaljubljenici u modu i stil, a njihova strast prelazi na svaki izbor koji se nalazi na policama. Ako tražite jedinstvene komade, ATELJE71 je mjesto gdje vaša modna priča počinje.

Nedavno su dodali još jedan dragulj u svoju kolekciju - Loie brend. Zašto baš Loie? Kada u ATELJE71 stižu nove kolekcije? Sve odgovore otkrivamo kroz kratki razgovor s Ernom. 

 

Erna Saljević 
 


Zašto baš Loie brend?


Na slatki nagovor naše poznanice Jelene da ih ubacimo u ATELJE71 jer su se savršeno uklapale sa našim kožnim komadima. Loie je već etabliran brend u svijetu fashionistica našeg regiona, ali i svijeta, brend s tradicijom, porodičnom pričom u pozadini - onakvom kakve mi obožavamo i podržavamo, žene su i u njemu u vodstvu.

 Čizme su udobne, kvalitetne, čizme za čitav život - i onda se jednostavno desio klik, te nam ih evo na policama sarajevske adrese. Ponosne smo što smo ekskluzivni predstavnici LOIE brenda za naše dame BiH, te ih mogu pronaći jedino u našem Ateljeu.

 


 
 
Omiljeni model čizama tima ATELJE71?

Tu smo 50 - 50 jer je jedan dio tima za klasik Visca croco duboku čizmu na manju petu, a drugi dio tima za bezvremensku Nella kaubojku. Teško je odabrati, zaista :)

 Kako potencijalni kupci mogu doći do svog para?

Trenutno dolaskom u ATELJE71 na adresu Branilaca Sarajeva 19 da ih i lično probaju (brojevi su uglavnom vjerni broju koji inače nosimo), ili online upitom u DM na profile @anrebyerna i @freya_design - odgovaramo brzo i ažurno, budite slobodne pisati nam, tu smo za vas. :)  
 

Kada novu ANRE kolekciju možemo očekivati online? 


Nova Anre kolekcija jakni ali i Freya kolekcija IT torbe u čak 7 nijansi nam stiže već danas u 18h na www.atelje71.ba

 
Anre kolekciju čine 3 modela jakni: OVERSIZE LOVE koju smo uradili u neodoljivoj krem, mauve, crnoj, kesten smeđoj i bordo; HALFWAY THERE ili naš najprodavaniji model koji se može nositi na 2 načina, smo napravili u 6 boja: crna, tamnija maslinasta, vintage viski smeđa, bordo, pale pink i vibrantna zelena, i REBEL koji je naš klasik među klasicima, motorbike jakna u 3 klasik boje: bordo, crna i tamnije maslinasto zelena.  


* * * 
Foto: ATELJE71

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno