Amira ima jedan od najljepših balkona s pogledom na grad, a preuredila ga je uz ove proizvode s bh. polica - Bonjour.ba...

Amira ima jedan od najljepših balkona s pogledom na grad, a preuredila ga je uz ove proizvode s bh. polica

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

DIZAJN SAVJETI
5.5.2022.

U proljetnim danima želimo što više vremena provesti vani, zbog čega je pitanje uređenja balkona tema kojoj pristupamo s mnogo pažnje. On nam pomaže da uživamo u toplini sunčevih zraka, zelenilu i nešto višim temperaturama bez da napustimo naš dom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Želimo da je udoban, prepun detalja koji mame osmijeh i potiču na uživanje u sadašnjem trenutku, ali i kreiranja najljepših uspomena. U njegovom uređenju, inspiraciju pronalazimo upravo u danskom receptu za sreću, hygge i održivosti koja motivira da na terasu dodamo prirodne materijale i ukrase koji čine da se osjećamo lijepo. Inspiraciju za uređenje intimne oaze u kojoj ćemo uživati solo, ali i s prijateljima pronašli smo upravo u hygge osjećaju, detaljima, prirodi i jednom neodoljivom makeoveru kojeg potpisuje Amira Hondo. Upravo kroz Amirine fotografije i u suradnji s JYSKom pripremili smo ovaj inspirativni članak koji će i vama veoma brzo dati nekoliko ideja za preuređenje. 

 Već smo vam pisali o terasi ove mlade kreativke u Konjicu koja je ovog proljeća odlučila napraviti maleno preuređenje. Sve dodatke za novi, još topliji, moderniji izgled pronašla je u posjeti prodavnici JYSK koja savršeno implementira posebne trenutke u svačiju svakodnevicu. Upravo u ponudi JYSK trgovina možete pronaći idealne dodatke za svaku prostoriju u vašem domu, a možete biti i sigurni da ste napravili dobar izbor zahvaljujući stručnom osoblju koje će rado odgovoriti na svako vaše pitanje.

 Amira je znala da svom uređenju terase želi dati poseban opuštajući ugođaj, zato je stol i funkcionalna barska kolica od istog materijala uredila sa keramičkom bijelom i pletenom vazom koje se izvrsno nadopunjuju sa svježim i umjetnim cvijećem. Za odmor i novi najdraži kutak na terasi odabrala je crnu lounge viseću stolicu koja će biti zaslužna za brojna opuštajuća poslijepodneva. Ostatak društva rado će se rasporediti po efektnoj lounge garnituri sive boje od galvanizovanog čelika sa drvenim stranicama i produžetkom za noge. Ovu posebno efektnu skandinavsku kombinaciju materijala Amira je upotpunila dekorativnim jastucima, a gosti će uživati i u posebnom ambijentu koji stvaraju lampice i pletene saksije pune cvijeća. Toplu i posebno ušuškanu atmosferu stvorili su i fenjeri, kao i okrugli tepih koji je definitivno zaokružio izgled cijelog balkona. 

 Na pitanje gdje je pronašla inspiraciju za uređenje, Amira nam je otkrila: „Ove godine sam odlučila napraviti promjenu na terasi, a najviše ideja sam dobila gledajući upravo ponudu JYSK trgovina. Inače sam veliki obožavaoc uređenja, lijepih i neobičnih stvari, a u njihovoj ponudi sam brzo pronašla proizvode rađene u raznim stilovima koji mi se sviđaju. Kako volim industrijski i boho stil, sve što sam zamislila u uređenju svog doma, pronašla sam u njhovoj ponudi. Inspiraciju pronalazim svugdje i često sklapam u glavi kako će to izgledati. Veselim se dolasku kući jer znam da ću svoje slobodno vrijeme provesti na terasi u posebnom ambijentu i sa porodicom i prijateljima.“

 

***

Dragi naši, na Bonjour.ba Facebook profilu imali ste priliku u Bonjour.ba x JYSK nagradnoj igri osvojiti poklon bon od 100 KM za preuređenje balkona. Ta nagradna igra je završena!

Drage Sanela Zagorica i Hafeza Selimovic Cehic, čestitamo, osvojile ste JYSK poklon bon u vrijednosti od 100 KM!
Zamolit ćemo vas da se javite na email [email protected] za daljne info oko preuzimanja bona. 
Hvala vam jer ste se igrali s nama.

***
Naslovna fotografija: @amirahondo

Povezani članci

Najpopularniji članci