Ovaj preslatki, cozy, jesenski balkon se nalazi u Konjicu, a Amira Hondo nam je otkrila sve o uređenju - BONJOUR.ba - bh...

Ovaj preslatki, cozy, jesenski balkon se nalazi u Konjicu, a Amira Hondo nam je otkrila sve o uređenju

INTERIJERI
2.10.2021.

Jesenski hladniji dani su već tu, međutim još uvijek ne želimo odustati od opuštanja uz topli napitak i knjigu na našim balkonima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za potpuno uživanje nam nedostaje nekoliko ideja i detalja za uređenje balkona s jesenskim prizvukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već smo nekoliko puta govorili kako nas veseli kada vaše ideje i inspirativne trenutke dijelite s nama na društvenim mrežama uz #DoYouBonjour, te vas ohrabrivali da to činite što više.

Amira Hondo je upravo kroz #DoYouBonjour otkrila foto kadrove svog balkona te smo kroz razgovor s njom saznali odakle crpi ideje za dekorisanje doma.

Amira nam je otkrila da je uređivanje doma nešto što je zanima cijeli život. Oduvijek je čitala i pratila magazine o interijerima, pomno osluškivala koje se to promjene u ovom segmentu dešavaju te se dodatno usavršavala.

Kaže da inspiraciju crpi iz sebe same te da pri samom pogledu na određeni artikl već u mislima osmišlja kako taj predmet primijeniti u svom interijeru i kakvu priču želi ispričati sa istim. 

Također nadodaje da je ponosna na činjenicu da je nekada tražila inspiraciju naPinterestu, a sada se na istoj platformi drugi ljudi inspirišu njenim radom. Nadodala je da je sa jesenjom dekoracijom započela prvo u dnevnoj sobi, a onda je na red došla i terasa. 
"Neko sam ko voli dekorisanje, i svaki trenutak sam posvećena tome..." - nadodaje Amira.

* * *  

Fotografije: @amirahondo
Tekst: Emina Smaka 

INTERIJERI , 2.10.2021.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Emina Smaka

Foto by:

@amirahondo

Podijeli:

Posljednje objavljeno