Američki Vogue magazin ponovno ima dvije naslovnice o kojima danas svi pričaju

MODNE VIJESTI
11.1.2021.

Žena koja ruši sve granice na polju politike SAD-a, ali i svijeta, lice je koje nam se smiješi s nove naslovnice američkog Vogue magazina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modnom magazinu na čelu s Annom Wintourom još jedanput je pošlo za rukom pokrenuti dijalog na društvenim mrežama i privući pažnju, ne samo odabirom osobe čija će priča biti u fokusu novog izdanja, nego i odabirom fotografije koja će se naći na koricama magazina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kamala Harris prva je žena u povijesti na poziciji potpredsjednice, prva je osoba crne kože i azijskog podrijetla na tom položaju i ujedno je žena s kojom su svi mediji željeli razgovarati proteklih par mjeseci.
Ono što je bilo neočekivano, posebice kada se uzme u obzir glamurozan stil fotografija koje nam Vogue donosi već desetljećima, jeste činjenica da Kamala na naslovnici nosi tenisice, kultne starke i pozira u dosta ležernom stilu. Neformalna slika trebala je dočarati autentičnost i opuštenost potpredsjednice i ako nas pitate, fotograf Tyler Mitchell je uspio u tom naumu.

Vogue je predstavio i digital naslovnicu magazina u kojem Kamala pozira u plavom Michael Kors odijelu. Nešto stroža, no, istovremeno topla fotografija također izaziva znatiželju i poziva na čitanje velikog intervjua s Kamalom koji je objavljen u sklopu magazina.

Iako su pojedini komentari na društvenim mrežama bili usmjereni ka uredništvu magazina jer Kamala nije dobila glamuroznije fotografije, većina je oduševljena dresscodom koji bira buduća potpredsjednica pokazujući nam da je sasvim ok birati tenisice uz 'power' suit imajući na umu da ste uvijek, baš kako je i sam Biden nazvao Kamalu 'neustrašiv borac za malog čovjeka.' Djelić interevjua s Kamalom možete pročitati i na web stranici američkog Vogue magazina klikom OVDJE.

 

MODNE VIJESTI , 11.1.2021.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

Tyler Mitchell

Podijeli:

Posljednje objavljeno