Donosimo prvi pogled na limitiranu Diva is back x Alma Ras kolekciju koju već sutra navečer možete naručiti online

MODNE VIJESTI
29.4.2021.

Ovih dana, sitnice su one koje nas mogu obradovati i možda na momenat vratiti u rutine i rituale koje smo imali prije početka pandemije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Baš iz tog razloga, još jednu sezonu smo energiju preusmjerili u onaj dodir koji još uvijek svi sebi možemo priuštiti, dodir nježnosti poznatog udobnog Alma Ras spavaćeg programa. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kolekciju #divaisbackXalmaras smo pažljivo pripremali u saradnji sa Ernom Saljević, komunikologinjom i influensericom, @divaisback na Instagramu, a ne možemo sakriti radost jer smo i ovoga puta uspjeli zaintrigirati i ukrasti simpatije svih dama i na tren sve nas odvesti u spokojnija i zabavnija vremena.“ – otkrivaju iz Alma Ras tima. 

Uz sinergiju, iskustvo kreativnog tima brenda Alma Ras, Ernine vizije i veliku podršku njene snažne grupe pratiteljica na društvenim mrežama, svjetlost je ugledala još jedna kolekcija koja najprije slavi ženu, potiče da bude #sebinajbitnija i da čuva svoje zdravlje uz samopregled na koje je “napominju” etikete koje krase artikle. Kolekcija je nosiva kao dio spavaćeg programa, popularnog lounge wear momenta, ali i kao dio dnevnih i večernjih kombinacija.

Druga sezona #divaisbackxalmaras, već! Toliko me dobrih osjećaja veže za sve ove mjesece pripreme našeg zajedničkog projekta. Uključili smo sjajne mlade dame na platformi na kojoj me prate i skupa sa njima napravili još jednu laganu, nosivu, titravu i romantičnu kolekciju koju vole, već, sve dame!”, dodaje Erna, idejni tvorac koncepta.
„Kimono donosi japanske zen momente, pidžama donosi luksuz u krevetu ili #upidžamivani, košulja koju više ne kradete njemu, nego imate svoju sa “dobro jutro mila” porukom mog svojeručnog rukopisa, nezaobilazna vječna bijela Mila majica, sve ono što ćete nositi sada i godinama poslije uz ono najvrjednije: poruku da si sebi najbitnija i da je samopregled spasio tolike živote. To bi svakoj djevojci, koja jutrom oblači #divaisbackXalmaras artikle trebalo biti prvo na pameti, uz etiketu koja je tu da ih na to podsjeti. Svaki put. Sve ovo je još jedna, sad više ne tako mala, ženska revolucija Vol2!”
, nadodaje Erna.

Erna je već Bonjour.čitatelje odvela u backstage snimanja ove kampanje i otkrila 3 stvari o kolekciji koje još nitko ne zna, a u nastavku vam donosimo i prvi pogled na samu kampanju.
Baš kao i prethodne godine, svoje favorite iz ove kolekcije moći ćete kupovati već od 30. 4., od 20.30h putem Alma Ras web shop-a. Kolekcija je limitirana, stoga će samo oni najsretniji, ali i najbrži u online shoppingu, imati priliku uživati u ženstvenim i prije svega udobnim modelima sa važnom porukom. Drugi dio ove limitirane kolekcije u prodavnicama će biti dostupan u 6. mjesecu.

***
Foto: Edvin Kalić
Makeup: Kosta Miljković
Frizura: Ogledalce 

MODNE VIJESTI , 29.4.2021.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Bonjour.ba

Foto by:

Edvin Kalić

Podijeli:

Posljednje objavljeno