Stižu nam senzualni noviteti poznatog bh. brenda donjeg rublja - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Stižu nam senzualni noviteti poznatog bh. brenda donjeg rublja

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

MODNE VIJESTI
6.3.2023.

Svake sezone nas u svijetu rublja vodeći bh. brend Alma Ras pozdravi novom kolekcijom posebno krojenih komada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Kako to proljetna sezona i nalaže, ovaj put nam predstavljaju dvije senzualne, prozračne i romantične linije. Obje linije su namijenjene za dvije žene u vama. Jednu - ona koja žudi za stilskim komadima u kojima će se osjećati udobno i chic svaki dan te drugu - koja uživa u spremanju za posebne prilike u kojima nosi delikatne komade počevši od donjeg rublja.


Udobnost, ali i dodatno samopouzdanje dolazi iz svih komada koje nosite, a ono najbliže vašoj koži vam ujedno treba i najviše odgovarati. To znaju i u timu brenda Alma Ras, koji 8.3. ove godine slavi čak 25 godina uspješnog poslovanja. Ovaj put nam donose senzualne komade od ugodnih materijala prikazane kroz linije LINDA i MONIKA

  

Linija LINDA 


Simbioza ugodne viskoze i praktičnog elastana u kombinaciji s pastelno ljubičastom bojom je sve što nam treba za proljetne dane. 

Ako želite da vam svaki dan počinje s osmijehom, pri prvom jutarnjem pogledu na ogledalo, lila nijansa, nježna čipka u bijeloj boji i materijal koji laska vašem tijelu će biti dovoljan za uspješan početak dana. Pored ljubičaste nijanse tu su i crna i boja šampanjca. Linda je namijenjena za one u potrazi za stilskim komadima koji će tokom cijelog dana pružati udobnost. 

 Dva seta pidžame koji uključuju majicu kratkih rukava sa sofisticiranim čipkanim obrubom, u kombinaciji s kratkim ili dugim hlačama. Tu je i nezaobilazna spavaćica kao i kimono od čak 95% viskoze koji će vas pratiti od jutra do večeri, a odlično se slaže s ostalim komadima ove linije.

Na kraju, tu su slip i potkošulja LINDA koju možete nositi skrivenu ispod odjeće, no, mi predlažemo da šarmantni čipkani detalj viri ispod udobnog, pletenog džempera

Obradovat će vas i činjenica da su ovi komadi već sada dostupni u dućanima kao i online shopu Alma Ras

  

Linija MONIKA 


Želite se osjećati romantično, udobno i senzualno? Say no more
 
Linija MONIKA je prožeta komadima koji odgovaraju upravo toj zamisli. Moderni, romantični i seksi krojevi ove linije uključuju sve komade koje vam mogu zatrebati za posebne prilike ili za dane kada vam je potrebna dodatna doza samopouzdanja. Ovi komadi će vam zasigurno biti od pomoći pri tome.

 Svi komadi su kreirani u nezamjenjivoj, elegantnoj crnoj boji te svijetloj žutoj nijansi s materijalima koji ostavljaju senzualan trag na vašem tijelu. Linija uključuje kimono s bogatim čipkanim detaljima na širokim rukavima, zatim spavaćicu te set profinjene pidžame koji uključuje kratke hlače i potkošulju. 

 


Ova linija ne bi bila potpuna bez seksi, ali ugodnog slipa i čipkanog grudnjaka

 
S nestrpljenjem iščekujemo 4. mjesec kada će ova ekskluzivna linija biti dostupna u dućanima i online trgovini Alma Ras

* * *
Fotografije: Alma Ras Promo

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno