Ako volite Bridgerton, donosimo još 6 serija koje ćete htjeti odgledati u jednoj večeri - Bonjour.ba - bh.lifestyle maga...

Ako volite Bridgerton, donosimo još 6 serija koje ćete htjeti odgledati u jednoj večeri

Tekst:

Marija Perić

FILMOVI & SERIJE
22.5.2023.

Otkako se Bridgerton vratio na malene ekrane uz novu, drugu sezonu, teško je ne odgledati sve epizode u jednoj večeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ova dramatična serija koja otkriva živote Bridgerton obitelji u Engleskoj početkom 19. stoljeća donosi mnoštvo intrige i zapleta.

 Ako ste u potrazi za serijom koja će biti idealna za vas nakon što završite drugu sezonu Bridgertona, imamo dobre vijesti. Serije koje smo izdvojili u nastavku su idealan balans između romantike, požude i uvida u način života tipičan za prošla vremena. Zanimljivi glavni likovi, još dramatičnija pozadinska priča i nikad dosadni ljubavni zapleti učiniti će da i ove epizode poželite pogledati u jednoj večeri. Koju seriju gledati kad završite Bridgerton, otkrijte u nastavku.

 

The Great
 

(Ponekad) istinita priča o životu Katarine Velike koja nakon udaje za cara u 18. stoljeću pokušava živjeti u razuzdanoj ruralnoj Rusiji u borbi za svoju sreću i budućnost Rusije. 

Sanditon
 

Nakon što se Charlotte Heywood (opisivana kao živahna i impulzivna žena) doseli u Sanditon, odluči pretvoriti ribarsko selo u ljetovalište. 

The Crown
 

Ovo je priča o kraljici Elizabeti II koja otkriva politička rivalstva i romansu tijekom njene vladavine, kao i zanimljive događaje koji su oblikovali drugu polovicu dvadesetog stoljeća. 

The Downtown Abbey
 

Kroz ovu seriju moći ćete pratiti kronike života aristokratske obitejli Crawley i njihovih sluga početkom dvadesetog stoljeća. 

Outlander
 

Priča koja otkriva više o avanturama engleske medicinske sestre koja se iz 1945. vratila u prošlost, i to u 1743. godinu. 

Poldark
 

Ross Poldark se vratio kući nakon rata u Americi sa željom da ostvari novi poslovni pothvat, no pri tome stvara nove neprijatelje i pronalazi novu ljubav tamo gdje to najmanje očekuje.

 

***
Naslovna fotografija: @thegreathulu

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno