Ajla je svoj dom uredila u minimalističnom stilu, među prvima pogledajte kako izgleda! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magaz...

Ajla je svoj dom uredila u minimalističnom stilu, među prvima pogledajte kako izgleda!

Tekst:

Marija Perić

INTERIJERI
23.12.2022.

Već kad je Ajla na svom profilu podijelila kako radi na uređenju svog doma, znali smo da nas čeka prekrasan interijer koji želimo vidjeti među prvima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ajlu na Instagramu poznajete pod @budajlica, a na svom profilu uvijek dijeli dašak svakodnevice sa svojom obitelji. Nedavno je podijelila i prve kadrove iz svog novog doma čime nam je dala naslutiti da je zaljubljenica u skandinavski, industrijski i minimalistični dizajn.

 

Ajla Habibija Kurtović
 

Tako ćete u interijeru brzo vidjeti drvo, metalne i drvene pregrade, savršenu kombinaciju crne i bijele uz nijanse smeđe i zelene biljke koje čine prostor još posebnijim.

 Na pitanje što joj je bila inspiracija za uređenje, Ajla je podijelila: „Instagram i Pinterest su uvijek neiscrpan izvor inspiracije kada je uređenje doma u pitanju. Tu smo pronalazili mnoge ideje, a ono čim smo se vodili tokom uređenja stana je bio naš poprilično ubrzan stil života. Željeli smo da sve bude funkcionalno i minimalistički, ali ujedno i mjesto u kojem ćemo provoditi najljepše porodične trenutke.

Iako još dosta toga u stanu nije u potpunosti gotovo i nedostaju mnogi detalji, prezadovoljni smo tim kako sve trenutno izgleda i uživamo u svakom trenutku opremanja stana.“

 Kako je Ajla uredila prostorije svog novog doma, otkrijte i u nastavku.

 

***
Foto: @budajlica

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno