Ajdinovići: Mjesto kod Olova u kojem će uživati cijela porodica - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Ajdinovići: Mjesto kod Olova u kojem će uživati cijela porodica

Tekst:

Emina Smaka

PUTOVANJA
23.7.2022.

U mjestu Ajdinovići u Olovu se smjestio sportsko – rekreativan centar Ajdinovići, nedaleko od autoputa Sarajevo – Tuzla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Iako morska obala neodoljivo priziva ovih dana te pored naših stalnih izvještavanja o najljepšim plažama za ljetovanje, ne želimo s naše to visit liste izostaviti ni mjesta u BiH koja su odlična za vikend provod za sve članove porodice. Upravo je takvo ovo mjesto u Olovu, koji nudi šarolik sadržaj u kojima ćete uživati i vi i vaši najmlađi. Naravno, najpotrebnija stvar u toplim danima jeste bazen, a oni imaju 3 vanjska: veliki bazen, bazen sa skakaonicom i hidromasažni bazen, kao i unutrašnji bazen. 

 

 

Ako planirate posjetu Ajdinovićima produžiti s jednog na nekoliko dana, možete birati između hotela, apartmana, bungalova i planinskih kućica. Uz unutrašnji bazen tu su spa i fitness centar, dok su za vanjske aktivnosti osigurani sportski tereni, dječja igraonica i zoo vrt. U sklopu ovog centra možete uživati i u ukusnoj tradicionalnoj hrani koja se poslužuje u restoranu 'Kod Amidže'. Jedva čekamo i sami provesti vikend u ovom mjestu okruženom prirodom. Za više informacija posjetite i njihovu web stranicu

 

* * * 
Naslovna fotografija: @srcajdinovici

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno