Tiffany & Co. predstavio jedan od najluksuznijih adventskih kalendara na svijetu

MODNE VIJESTI
21.10.2019.

Posljednjih nekoliko godina, beauty adventski kalendari su jako popularni. Kroz gotovo sve dane 12.mjeseca donose novu beauty poslasticu koja iščekivanje blagdana čini znatno slađima. Postalo je jasno da su čokoladice dobile ozbiljnu konkurenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luksuznu notu cijeloj priči dali su pojedini brendovi koji su iza prozorčića kalendara dodali proizvode vrijedne i nekoliko tisuća američkih dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednji u nizu brendova koji donosi luksuzan spoj trenda adventskog kalendara i skupocijenih proizvoda upravo je Tiffany & Co.
Danas su predstavili kalendar čije pročelje izgleda poput njihove trgovine u New Yorku. Sama kutija je ručno oslikana i ukrašena. Dolazi u prepoznatljivoj nijansi tirkizno plave, a unutar 24 prozorčića kriju se 24 luksuzna predmeta, od mini srebrene šalice i Tiffany T True narukvice od 18k zlata pa sve do privjeska u obliku ruže od 18k ružičastog zlata s dijamantima.


Samo su dva dostupna u svijetu, a sadrži proizvode čija je vrijednost od 100 do 13 000 funti. Kalendar je dostupan po cijeni od 104 000 funti i moći će se kupiti u Harrods prodajnom centru u Londonu ekskluzivno od 9.11.

MODNE VIJESTI , 21.10.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

Promo

Podijeli:

Posljednje objavljeno