Advent u Zagrebu: 3 čarobne foto lokacije koje su vrijedne vaše pažnje - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Advent u Zagrebu: 3 čarobne foto lokacije koje su vrijedne vaše pažnje

Tekst:

Ana Rotim

PUTOVANJA
3.12.2022.

Advent u Zagrebu godinama je nosio titulu jednog od najljepših, a ove godine se vratio u punom sjaju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tomislavac je ponovo dobio svoje prepoznatljivo klizalište koje je ovog puta u nešto drugačijem ruhu, a uz to posjetitelje je dočekalo mnoštvo noviteta i cool mjesta za kreiranje vječnih uspomena. Stoga ako ste i vi ovih dana odlučili posjetiti Zagreb istražili smo koje su to lokacije ukrale najviše pažnje na ovogodišnjem Adventu u  Zagrebu. 

Tunel Grič 

Umjetnička instalacija pod nazivom Polarni san ukrala je pažnju brojnih posjetitelja. Pri samom ulazu u tunel nalazi se poruka „Neka vam se ostvari svaki polarni san. I ne zaboravite nastaviti sanjati“, a instalacija predstavlja trenutak između prošlosti i budućnosti.

 Mjesečev vrt

Mnoštvo lampica skrivenih u vrtu daju posebnu dozu čarolije ovogodišnjem Adventu u Zagrebu, zbog čega je gornjogradski Park Bele IV. postao jedna od najatraktivnijih lokacija ove godine. Iza ovih prekrasnih svjetlosnih instalacija stoji umjetnica Jelene Petrić, dok su za skulpturu polumjeseca zaslužni kipari Tomislav Hršak i Matej Vuković.

 Caffe de Matoš

Romantični ugođaj, prekrasne instalacije za fotkanje u vintage stilu i panoramski pogled na metropolu Hrvatske razlozi su da se zaputite na Strossmayerovo šetalište u Caffe de Matoš. 

 

* * *
Naslovna fotografija: @mjesecevvrt 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno