Adria centar Koćuša u blizini Ljubuškog postat će vaša oaza za odmor u srcu Hercegovine - Bonjour.ba - bh.lifestyle maga...

Adria centar Koćuša u blizini Ljubuškog postat će vaša oaza za odmor u srcu Hercegovine

Tekst:

Marija Perić

PUTOVANJA
3.7.2022.

U blizini vodopada Koćuša u Ljubuškom krije se Adria centar koji će svojom kombinacijom kontinentalnog doručka, ugodnog smještaja i modernog bazena postati vaše omiljeno mjesto za odmor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Osim što u blizini imate prekrasnu prirodnu lokaciju - Koćušu, Adria centar i sam svojim uređenjem privlači pozornost i stvara savršenu scenografiju za opuštanje. Brzo ćete se zamisliti kako i vi odmarate na jednoj od ležaljki tik uz bazen dok uživate i u slasnim osvježavajućim ljetnim napitcima. Osim velikog bazena, dostupan je i maleni bazen za djecu što će razveseliti sve roditelje, a kada se umorite od kupanja, možete posjetiti i mlin star 120 godina na koji je nadograđen restoran „Konoba Koćuša“ sa menijem koji obiluje hercegovačkim jelima.

Ako posjetite njihovu službenu stranicu, saznati ćete više detalja o rezervaciji, ali i otkriti da nude dodatne sadržaje kao što su nogometni teren, igralište, vožnje kajacima i još mnogo toga. Više o Adria centar Koćuša možete otkriti i kroz fotografije u nastavku.

 

Adria centar Koćuša
 

 

***
Naslovna fotografija: @adriacentarkocusa

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno