Adna Kuduzović ima nove komade koji odišu unikatnom elegancijom - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Adna Kuduzović ima nove komade koji odišu unikatnom elegancijom

Tekst:

Arijana Bošnjak

MODNE VIJESTI
20.6.2024.

Mlada dizajnerica Adna Kuduzović, osnivačica brenda „tojeto.“, kroz komade koje dizajnira uvijek je posvećena minimalističkom modnom izričaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tako je i za ovu sezonu kreirala kolekciju “tojeto.ljeto2024.” kroz koju se provlači njen prepoznatljivi potpis, s naglaskom na eleganciju, minimalizam i autentičnost.
Decentni sjaj satena, uvijek misteriozan i otmjen ton crne te mrežasta tekstura na torbama, detalji su kojima odišu ovi komadi, koji će savršeno ispratiti ljetne noćne zabave. Poznat po minimalističkom stilu, brend tojeto. ovog puta stavlja dodatni naglasak na otmjenost i ženstvenost kroz modele kao što su suknje, torbe i hlače. Svi modeli izrađeni su u profinjenoj crnoj, a to znači samo jedno – u kojoj god prilici ih odjenete, osjećat ćete se posebno.

Dizajnerica Adna Kuduzović ovog puta se našla ispred objektiva bh. fotografkinje Sanele Babić, kao model i zaštitno lice svog brenda i tako prenijela svoju viziju ove ljetne, večernje kolekcije. To je još jedna kolekcija u nizu za koju Adna crpi inspiraciju iz okoline i ljudi oko nje, kao i vlastitih potreba, što rezultira unikatnim modelima.
Svaki komad je ručno izrađen, a Adna osobno brine o svakom detalju i zaslužna je za dizajn kao i izradu svakog komada, osiguravajući vrhunsku kvalitetu tojeto. brenda.
Želite li istražiti što je ova mlada dizajnerica još osmislila u svom ateljeu, zavirite u tojeto. shop koji se nalazi na novoj lokaciji - Telali 1, u samom srcu Starog grada Sarajeva. S obzirom na ograničene količine, svoj omiljeni komad možete uloviti i rezervirati putem društvenih mreža Instagram i Facebook ili ih kontaktirajte putem e-maila [email protected].

* * *
Foto: Sanela Babić

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno